George és Amal Clooney ezt nagyon elbaltázták a gyereknevelésben: a színész maga vallotta be
George Clooney szerint ezzel a húzásukkal nagy butaságot csináltak.

amal-és-george-clooney-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Clooney az elmúlt hetekben több interjút is adott közelgő filmje, a The Midnight Sky bemutatója kapcsán.

Az 59 éves színész Jimmy Kimmel show-jában szólalt meg, és a családi élete is szóba került. Mesélt a hároméves ikreiről, Elláról és Alexanderről is.

George Clooney szerint nagy butaságot művelt Amallal

Mint a legtöbb szülő, így a Clooney házaspár is a legjobbat szeretné gyermekei számára, mivel az olaszországi Comói-tónál is van egy ingatlanuk, így sok időt töltenek az európai országban, bár igaz, a koronavírus miatt Los Angeles-i otthonukban töltik az idejük nagy részét. Elhatározták, hogy a kicsiket megtaníttatják olaszul, így ha a világ egyik legromantikusabb országában időznek, Ella és Alexander megértse, a helybéliek mit beszélnek. Bár még csak háromévesek, a színész állítása szerint nagyon jól kommunikálnak már.

GettyImages-465806082
Fotó: Mike Coppola / Getty Images Hungary

- Nagy butaságot követtünk el, ugyanis a gyerekek folyékonyan beszélnek olaszul, viszont sem én, sem a feleségem nem ért ezen a nyelven egy mukkot sem. Ez borzasztó, végül is felfegyvereztük őket egy idegen nyelvvel. Ha majd később egyszer azt mondom nekik, hogy takarítsd ki a szobád, majd így vágnak vissza: "Eh, papo stronzo" (magyarul: eh, apa s**gfej vagy - a szerk.). Én meg majd csak ennyit tudok erre reagálni: "micsoda?" - viccelődött a sztár.

Clooney életét gyökeresen megváltoztatta, hogy 2013-ban megismerte Amal Alamuddint, saját bevallása szerint nem tervezte, hogy valaha megházasodik, úgy érezte, teljesen kerek az élete, de miután szerelmes lett az ügyvédnőbe, rájött, mennyire üresek voltak a hétköznapjai.

GettyImages-960041058
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Néhány nappal ezelőtt a CBS Sunday Morningban így mesélt a családjáról.

Nem kérdés, hogy amint megismertem Amalt, ez mindent megváltoztatott az életemben. Ez volt az első alkalom, hogy bármi, amit tett, illetve minden vele kapcsolatos ügy végtelenül fontosabb volt, mint saját magam. Aztán végül jött az életünkbe ez a két kis csülökfej. Ez teljessé tette az életem, és ez egy olyan fordulat volt, amire nem számítottam.

Amal Clooney legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted Amal Clooney legszebb estélyi ruháit.

Ezt is szeretjük