George Clooney irtó édes dolgot árult el kisfiáról: Alexander igazi kis csibész
George Clooney-t így viccelte meg kisfia.

george-clooney-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Clooney és felesége, Amal 2013 óta elválaszthatatlanok egymástól, egy évvel később mondták ki a boldogító igent Olaszországban, azóta pedig már családot is alapítottak.

Ikreik, Alexander és Ella 2017 nyarán látták meg a napvilágot. A gyerekekről csak ritkán hallhatnak a rajongók, ráadásul a sztárpár nem is mutatja meg őket a nyilvánosságnak, csak egy-két lesifotó készült róluk.

George Clooney kisfia ennyire rosszcsont

Az 59 éves sztár a The Daily Mirrornak adott exkluzív interjút, amelyben a decemberben megjelenő új filmjéről, a The Midnight Skyról beszélt elsősorban, de szóba jött a családi élete is. Elmesélte, hogy a film miatt muszáj volt szakállat növesztenie, az új külseje a kisfiának, Alexandernek tetszett egyedül a családban.

George Clooney a The Midnight Sky miatt növesztette meg a szakállát.
George Clooney a The Midnight Sky miatt növesztette meg a szakállát.
Fotó: Jackson Lee / Getty Images Hungary

- Elég nagy és csúnya arcszőrzetet növesztettem, a fiam imádta ezt, mert simán eldugott dolgokat benne, amiket észre sem vettem. Csak akkor tűnt fel, amikor már elindultam a munkába, volt olyan, hogy meglepődve észleltem: "nocsak, egy nyalóka ragadt a szakállamba" - fedte fel fia egyik csínyét a színész.

Bár Alexander nagyon szerette a szakállát, felesége, Amal és kislánya, Ella megkönnyebbült, miután véget értek a forgatási munkálatok, és megborotválkozott.

Alexanderről és Elláról 2018 decemberében csináltak utoljára fotót a lesifotósok.
Alexanderről és Elláról 2018 decemberében csináltak utoljára fotót a lesifotósok.
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

A múlt héten Jimmy Kimmel műsorában árulta el, hogy a gyerekeket olaszul taníttatják beszélni, állítólag már folyékonyan kommunikálnak az idegen nyelven. Clooney szerint el is baltázták ezt Amallal, mert sem ő, sem a felesége nem értenek egy mukkot se olaszul.

Clooney hosszú évekig az agglegények gondtalan életét élte, de miután megismerte ügyvédnő szerelmét, rájött, mennyire üresen teltek eddig a hétköznapjai. Mióta családot alapítottak, teljesen megváltozott a szemléletmódja, úgy érzi, mostanra teljesedett ki igazán. Nem is érezhetné szerencsésebbnek magát.

Amal Clooney legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted Amal Clooney legszebb ruháit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük