George és Amal Clooney-ról meglepő dolog derült ki: Diana hercegnő barátnője kotyogta ki
George és Amal Clooney még így is részt vehettek Harry és Meghan esküvőjén.

george és amal clooney cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné 2018 májusában keltek egybe, az esküvőjükre nemcsak előkelőségeket, hanem hírességeket is meghívtak, Oprah Winfrey, a Beckham házaspár, James Corden és felesége, Serena Williams, de még George és Amal Clooney is szemtanúja lehetett annak a pillanatnak, amikor Diana hercegnő kisebbik fia feleségül vette színésznő szerelmét.

Utóbbi híres párosról meglepő dolgot árult el Diana barátnője, Carolyn Bartholomew, aki szintén részt vett a szertartáson.

George és Amal Clooney ezt mondta Harryről és Meghanról

A hercegi pár összesen 600 vendéget hívott meg a nagy napjukra, George és Amal Clooney is kapott meghívót, amire talán ők maguk sem számítottak, ugyanis semmilyen kapcsolatban nem álltak sem Meghannal, sem a herceggel.

GettyImages-960659046
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Miközben Carolyn Bartholomew, Diana egykori szobatársa várta, hogy elkezdődjön a szertartás, odafordult Clooney-ékhoz, hogy megkérdezze, honnan ismerik Harryt és Meghant. Clooney-ék nagy mosollyal csak ennyit válaszoltak: "Nem ismerjük őket" - írta az AirMailnak fogalmazott cikkében Rachel Johnson, elismert angol újságíró, emellett a brit miniszterelnök testvére, akinek több vendég is elárulta, hogy Clooney-ék tényleg nem ismerték Harryéket.

Azért is különös ez az élethelyzet, hiszen az ember általában a szeretteit és a közeli barátait hívja meg az esküvőjére. Bár az is igaz, hogy egy királyi esküvő eltér az átlagostól, nagy eséllyel olyan személyeket is meghívtak, akik aktívan jótékonykodnak, és sok fontos ügy mellett kiállnak, esetleg befolyásos üzletemberek.

GettyImages-960071696
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

A Harry és Meghan életét feldolgozó A szabadság nyomában című könyvben leírták, hogy a Clooney házaspár még a lakodalmon is részt vehetett, ellenben a herceg több régebbi cimboráját csak az esküvőre hívták meg, de a lagzira már nem. A kiadvány azt is taglalta, hogy a színész és felesége azóta közeli barátságot ápol Sussex hercegével és hercegnéjével, még a Comói-tó partján lévő házukba is meginvitálták őket néhány nap erejéig.

Harry és Meghan otthona

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Harry és Meghan amerikai álomotthona.

Ezt is szeretjük