Dögös apró bikinijében az új Bond-lány, Gemma Arterton
A 22 éves Gemma Arterton marokkói nyaralásán készültek a bikinis felvételek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gemma Arterton, egy hegesztő és egy takarítónő leánya néhány éve valószínűleg nem is sejtette, hogy idén bekerül majd a filmtörténelembe, mint a legújabb Bond-film, a Quantum csendjének csábos szereplője.


A 22 éves színésznő karrierje alig egy-két éve kezdődött, amikor megkapta élete első professzionális szerepét a Capturing Mary című filmben, miközben még a színészképzőbe járt.

Ugyanezen évben, röviddel diplomázás előtt színházban, mégpedig a Globe színpadán debütált Shakespeare: Lóvátett lovagok című komédiájában.

2007-ben a nagyközönség is megismerte a tehetséges ifjú hölgyet, amikor a St. Trinian’s – Nem apácazárda című vígjátékban iskoláslányként parádézott.

November 13-án pedig végre a magyar nézők is szemtől szembe találkozhatnak a csábos Artertonnal a 22. Bond-filmben, amely természetesen minden eddiginél látványosabbra és költségesebbre sikeredett.

Egy ágyban eprészik a szuperkémmel

Az ínycsiklandó nevű MI6-ügynököt, Strawberry Fields-et - jelentése eperültetvény – alakítja a színésznő, akit állítólag hétezer jelentkező közül választottak ki a szerepre.

Bár nagyon élvezte a forgatást, azt is elárulta, valósággal bedobták a mélyvízbe, ugyanis az első munkanapján máris le kellett vetkőznie, hogy egy szerelmi jelenetet felvegyenek Bonddal, azaz Daniel Craiggel.

- Az első napomon állandóan csak kuncogtam, és miután megcsókoltuk egymást Daniellel, valami olyasmit motyogtam: Jé, csókolóztunk! Mire ő kedvesen azt mondta: Igen. És most meg fogjuk ismételni – árulta el a színésznő egy skót magazinnak.

A szuperkémes mozi után is alig jut ideje a pihenésre – jelenleg ugyanis a Prince of Persia forgatási munkálatai folynak, melyben a kigyúrt Jake Gyllenhaal és Ben Kingsley partnereként mutathatja meg tehetségét.Csoda, ha ilyen élvezettel merül el a nyaralásban, mint ahogy az a mellékelt képeken is látható? Elvégre sztár lett belőle egy szempillantás alatt.
Ezt is szeretjük