Levetkőzött Rod Stewart, Ronnie Wood és Bob Geldof lánya
A három híres rocker lányát rávették, hogy meztelenül pózoljanak egy magazin címlapján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rod Stewart, Ronnie Wood és Bob Geldof – három korszakalkotó rocksztár, akik azóta apává avanzsáltak, és mostanság leginkább leányzóikkal van tele a bulvársajtó.

No, de nézzük csak, kik azok a leánykák, akik viselkedésükkel lépten-nyomon balhés felmenőiket idézik.

Kimberly, Leah és Peaches

A 29 éves Kimberly Stewart Rod első feleségétől született, és, csakúgy mint mamája, világéletében arról álmodozott, hogy modellként keresi majd a kenyerét. Ennek érdekében be is iratkozott egy modelliskolába, majd azután sorra kapta a megbízásokat. Többek között vele reklámozták az Antz Jeans és a Blend márkákat.

Később saját kollekcióját is a piacra dobta Pinky Star Fish néven. Zsenge kora ellenére már kezelték májproblémákkal a partikon elfogyasztott alkoholmennyiség miatt, és a dohányzásról is le kellett szoknia.

Leah Wood idén töltötte be a harmincadik életévét, énekesként és modellként dolgozik, bár mostanában leginkább a pocakjában növekvő kis jövevényre koncentrál – Rolling Stones-tag édesapja a jelek szerint fél év múlva nagypapa lesz!

Peaches Geldof a legfiatalabb a rockercsemeték közül, még csak 19 éves, de máris számtalan alkalommal okozott fejfájást felmenőinek. Hol valóságshow-jával borzolja a kedélyeket, hol buja fotóival, hol pedig hirtelen kötött házasságával – bár állítólag 96 nap után be is adták a válópert.

A három leányzót nem kisebb hírességnek sikerült egy fotó erejéig levetkőztetni, mint a szintén rocker Bryan Adamsnek, aki az utóbbi időben fotósként is bontogatja szárnyait.

Természetesen az érintetteknek semmi kifogása nem volt a pikáns fotó ellen, így aztán a hölgyeket mindenki megcsodálhatja majd a Tatler magazin januári számának címlapján.

Ezt is szeretjük