Smink nélkül csúf kis kobold Geena Davis

Geena Davis a Thelma és Louise című filmben igazi bombázónak számított, ám manapság mintha kicsit elhanyagolná testét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár megszokhattuk, hogy smink nélkül még a legellenállhatatlanabb bombázó is hétköznapi nővé válik, azért vannak különbségek. Általában minél érettebb valaki, annál kevésbé áll jól neki a sminktelenség.


Geena Davis esetében például kifejezetten tilos lenne arcfesték nélkül az utcára lépni, az egykoron sugárzó szexbomba ugyanis a legfrissebb fotókon szinte ijesztően néz ki - de legalábbis mulatságosan.

Persze mit is róhatnánk fel a színésznőnek, amikor ő láthatólag mindennemű máz nélkül is tökéletesen érzi magát, főleg, ha az idejét gyermekeivel töltheti.

Szexbombából anyuka

Nem csoda, hiszen rengeteg idejébe telt, mire rátalált a tökéletes férfire. Az 53 éves sztár először Richard Emmolo felesége volt, de a házasság mindössze egy évig tartott. Azután Jeff Goldblummal keltek egybe - vele forgatta A légy című mozit -, de három évnél tovább nem bírták egymás mellett.

1993-ban harmadszorra is férjhez ment - Renny Harlinnal 1998-ra hűlt ki a szerelem. Végül 2001-ben egy plasztikai sebésznek, bizonyos Reza Jarrahy-nak mondta ki a boldogító igent.

Négy férj, három gyerek

Hogy vele tényleg holtomiglan-holtodiglan tart-e a kapcsolat, azt nem tudni. Mindenesetre már három gyermekük született: Alizeh Keshvar 2002-ben, ikerfiai, Kian William és Kaiis Steven pedig 2004-ben jöttek világra.

Az 1956-as születésű Geena Davis a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik kedvenc bombázójának számított. Olyan filmekkel, mint a Thelma és Louise, A légy vagy a Micsoda csapat, élvonalbeli színésznővé tették.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az ezredforduló óta azonban ritkábban látni, inkább az anyaságra koncentrál - legutóbb a 2005-ös Az elnöknő című tiszavirág-életű sorozatban csillogtatta meg tehetségét. Kevesen tudják róla, hogy igazi IQ-bajnok, a Mensa társaság szerint 140-es az intelligencia hányadosa.
Ezt is szeretjük