Elveszítheti az otthonát is! Nagy bajban az RTL Klub sztárja
A CSI sztárja, Gary Dourdan milliós tartozást halmozott fel, a bank pedig elárverezi a házát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, a hazánkban is nagy sikerrel futó CSI: A helyszínelők sztárja, Gary Dourdan nem képes elszakadni a bíróságtól, de most még nagyobb baj érte, mint korábban.

A jóképű színész ugyanis arra kényszerült, hogy csődöt jelentsen, ha nem akarja, hogy elvegyék a házát.

Hazajár a bíróságra

A színésznek csak nemrégiben ért véget egy pere, mivel erőszakoskodott volt barátnőjével, majd egy újabba bonyolódott. Beperelte a bankját, amiért az nem ajánlott fel neki másik hitelt.

Warrick Brown megszemélyesítője ugyanis azt nyilatkozta, a recesszió miatt megcsappantak a forrásai, ezért új hitelkonstrukciót kért. Ám a bank elutasította a kérvényét, ami annyira felbőszítette a színészt, hogy csalással, hanyagsággal és jogtalan árverezési eljárással vádolta meg a pénzintézetet.

Dourdan állítása szerint 2005-ben 902 ezer dollárért vásárolta meg álomszép Venice Beach-i házát, melyben négy hálószoba és három fürdő található, a vásárláshoz 736 ezer dollárt vett fel a Wells Fargótól.

Egészen 2010 júniusáig minden hónapban befizette a részleteket, de aztán a válság miatt elbocsátották, és nem tudta törleszteni a tartozását. Ekkor kért segítséget a banktól, az azonban elutasította.

Elúszhat a háza is

Jelenleg a 45 éves színész tartozása több mint 1,8 millió dollár. Ezt akkor sem fogja tudni kifizetni, ha mindenét eladja, hiszen mindössze 3 ezer dollárja van részvényekben, a legnagyobb értéket az autója képviseli, melyet 7 ezer dollárra becsültek fel a bank emberei, házát pedig árverezésre bocsátották.

Még reménykedik, hogy talán rátalál egy igazán jó szerep, és akkor újra egyenesbe jöhet az élete. Bevallása szerint havonta 14 ezer dollár a kiadása, de mindösszesen 321 dollárt keres.

A színész nem most jutott először bajba, 2008-ban kábítószer-birtoklás miatt került a rács mögé, 2011-ben pedig azért ment a hűvösre, mert drogosan összetört két autót is. Ezek után pedig azért csukták le, mert bántalmazta a barátnőjét.

Ezt is szeretjük