A Vad Angyal Gloriáját fel sem ismernéd - Az összenőtt szemöldökű lányból bombanő lett
Ennyire megváltozott a Vad Angyal sztárja, Gabriela Sari.

gabriela-sari-vad-angyal-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vad Angyal című sorozat a '90-es évek végén robbant a köztudatba, az argentin telenovella az egész világot meghódította, természetesen Magyarországon is sugározták a népszerű szériát. Bár a történet főszereplője Natalia Oreiro és Facundo Arana volt, rengeteg mellékszereplő lopta be magát a nézők szívébe. Köztük volt Mili jó barátnője, Gloria is, aki a Di Carlo családnál cselédlányként dolgozott. Gloria bőrébe Gabriela Sari bújt, aki csupán 18 éves volt, amikor megkapta a szerepet. A fiatal lány nem tartozott a klasszikus szépségek közé, a sorozat ideje alatt szinte össze volt nőve a szemöldöke.

Gabriela Sari gyönyörűbb, mint valaha

A 39 éves sztár rengeteget változott a sorozat óta, hirtelen fel sem ismertük, annyira más lett. Azért is látványos az átalakulása, mert a szemöldökének a fazonja teljesen másképp fest, mint a Vad Angyal idején.

A színésznő Instagram-oldalára számtalan szexi fotót posztol magáról, amelyek nagyon népszerűek a követői körében, sokan kíváncsiak rá, több mint 346 ezren követik a közösségi platformon. Közel a negyvenhez is bomba formában van, az alakja pedig irigylésre méltó. Rajongói is rendszeresen megdicsérik, hogy mennyire szexi és csinos nő. Látszik, hogy a sztár remekül érzi magát a bőrében, kiegyensúlyozott életet él, párjával, Darian Rulo Schijmannal nagyon boldogok együtt, van egy tündéri kislányuk, Donna, aki 2017 őszén jött a világra.

Ivóra emlékszel még?

Milagros szerelmét, Ivót Facundo Arana alakította a sorozatban. Nézd meg, hogy néz ki ma!

Ezt is szeretjük