Igaz a hír! A '90-es évek közkedvelt sorozata új részekkel tér vissza a képernyőre
Részletek
20 év után az eredeti szereplőkkel folytatják a Bír-lakot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Közel 20 éve került adásba az utolsó része a magyarul Bír-lakként sugárzott sorozatnak, melyet manapság még a Cool csatornán is lehet látni.

A '90-es évek kedvenc sitcomja most úgy tűnik, visszatér, a Warner Bros ugyanis már leszerződött a szereplők nagy részével a folytatásra. John Stamos, aki Jesse bácsit alakította, megvette a sorozat jogait, és ő jelentette be, hogy az eredeti író, Jeff Franklin már elkezdte az újabb részeket, valamint a DJ-t alakító Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, aki a középső lányt, Stephanie-t keltette életre és Andrea Barber - Kimmy - is rábólintott már a folytatásra.

Az apát alakító Bob Saget és Joey bácsi megformálója, Dave Coulier is csatlakozott, bár azt egyelőre nem tudják, kinek milyen szerepet szánnak. Arra azonban egyelőre nem látnak esélyt, hogy a család legkisebb tagját, Michelle-t alakító Mary-Kate és Ashley Olsen is szerepeljen. A csapat tagjai egyébként a forgatás befejezése után is jó barátságban maradtak, és Dave Coulier júliusi esküvőjére össze is gyűltek.

Ezt is szeretjük