Kristálytiszta zenehallgatás és beszélgetés vezeték nélkül (x)
Íme egy igazán jó, aktív zajszűrős, vezeték nélkül tölthető és intelligens fülhallgató.

MKT Freebuds 3 White- Creative Photo- ComfortableWearing HQ RGB
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha fontos, hogy a legzajosabb környezetben is tisztán lehessen hallani a telefonbeszélgetést, vagy csak nem szeretnél kompromisszumokat kötni a zenehallgatás terén, a Freebuds 3 tökéletes társ lesz. Mindezt lenyűgöző hangminőség mellett. 

Összegyűjtöttük, milyen újdonságokat és erősségeket lehet elvárni a novemberben megjelent earphone-tól, mely már három rangos díjat is elnyert az idei IFA elektronikai szakkiállításon. 

Minimáldesign intelligens kialakítással

Kerek tokban érkezik a Huawei legújabb, harmadik generációs vezeték nélküli fülese. A tokot felpattintva máris aktív kapcsolatot teremt a telefonnal vagy tablettel a két apró fülhallgató, melyek ergonomikus kialakításuk miatt nem csak kényelmesek, de tökéletesen illeszkednek az ember fülébe - így elhagyásuk miatt sem kell aggódnunk. A minimáldizájnra törekvő, felesleges sallangoktól mentes, mégis izgalmas Freebuds 3 prémium műanyagból készült fehér és fekete színben. 

Szponzorált tartalom.
Szponzorált tartalom.
Fotó: Huawei

A be- és kikapcsolás pofonegyszerű, ahogy a vezérlés is. A jobb oldali fülhallgatóra duplán koppintva elindítja a zenét, illetve számot vált, ha kiveszed a füledből, a zenelejátszás automatikusan szünetel. 

Az aktív zajszűrő legyőzi a várost

Dörmögő jármű, kaotikus reptér és üvöltő hangosbemondó - ezek közül egyik sem nagy barátja a minőségi zenehallgatásnak vagy az élvezhető telefonbeszélgetésnek. Az utcai használatra szánt audioeszközök fejlesztésében óriási előrelépés volt az aktív zajszűrő kifejlesztése, ami képes tompítani a környezet hangosságát anélkül, hogy rontana a zene minőségén. 

A Freebuds 3 az erőteljes hardveres, Kirin A1 chipset támogatásnak és a saját fejlesztésű 3A zajszűrő rendszernek köszönhetően 356 MHz értékig elboldogul a külső zajokkal. Ez az első olyan eszköz, ami telefonálás közben is aktív, valós idejű zajszűrésre képes - így a beszélgetés mindkét fél számára épp olyan tiszta és életszerű lesz, mintha szemtől szemben zajlana, akkor is, ha egy zajos pályaudvaron történik. 

Koppints a bal oldali fülhallgatóra, és aktiváld az ANC-funkciót! Máris zavartalanul élvezheted kedvenc zenéidet, méghozzá kristálytisztán.

Felejtsd el a felesleges vezetékeket!

Itt az ideje leszámolni a vezetékekkel, hiszen a legújabb bluetooth technológia szinte veszteségmentesen továbbítja a telefontól a fülhallgatóig kedvenc zenéd digitális jeleit. A Huawei ebben is szintet lépett, hiszen a kétcsatornás szinkronizálás miatt minimális késleltetéssel - 190 ms - és interferencia nélkül érkezik a hang a fülhallgatókhoz. Így az online játékok vagy a GPS navigátor nélkülözhetetlen hangjelzéseit is pontosan és a legjobb minőségben továbbítja az eszköz. 

Szponzorált tartalom.
Szponzorált tartalom.
Fotó: Huawei

Optimális energiafelhasználás mellett - melyről a Kirin A1 chipset gondoskodik - egyetlen töltéssel akár négy órán keresztül lehet élvezni a zenehallgatást vagy telefonálást a Freebuds 3-mal. A vezeték nélküli töltés gyors és kényelmes megoldást jelent - a tokba helyezve a fülesek újratöltődnek. Amennyiben arra alkalmas, fordított töltést támogató okostelefonod van, magát a tokot is töltheted vezeték nélkül, így egy hosszabb utazás közben is zavartalanul használhatod az earphone-t. 

Magyarországon november végétől már kapható a Freebuds 3 earphone a Huawei-partnereknél. A karácsonyi ajándéknak is kiváló termék ajánlott fogyasztói ára 59 990 Ft lesz. 

(Képek forrása: Huawei)

Ezt is szeretjük