A 2000-es évek legjóképűbb színésze volt - Évek óta nem láthattuk Freddie Prinze Jr.-t
Öt év kihagyás után végre visszatér a képernyőre.

freddie-prinze-jr-punky-brewster-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Tudom, mit tettél tavaly nyáron, A csaj nem jár egyedül, a Rád vagyok kattanva vagy a Scooby Doo-filmek sztárja, Freddie Prinze Jr. évek óta teljesen eltűnt a képernyőről annak ellenére, hogy a kilencvenes évek végén és a 2000-es évek elején minden fiatal lány szerelmes volt belé.

Visszatér a képernyőre

A sztár újabban már csak szinkronhangként csillogtatja meg a tudását: olyan szériák karaktereinek kölcsönözte jellegzetes orgánumát, mint a Star Wars: Lázadók, a Robot Chicken vagy a Mexifornia, de az ő hangja csendül fel a Mass Effect 3 videójátékban is. Legutóbb 2014-ben, a Dr. Csont sorozatban láthatták a rajongók, ugyanis két évadban is feltűnt Danny Beck szerepében.

De nem ez a fő elfoglaltsága: a színészcipőit szakácssapkára cserélte, ugyanis 2016-ban kiadta az első szakácskönyvét, a Back to the Kitchen: 75 Delicious, Real Recipes (& True Stories) from a Food-Obsessed Actor - azaz Vissza a konyhába: 75 ízletes, valódi recept (igazi történetekkel) egy ételrajongó színésztől - címmel. Ma már elismert sztárszakácsként tartják számon, még saját YouTube-csatornája is van, melyre rendszeresen tölt fel főzős videókat.

Úgy tűnik azonban, hogy hiányzott neki a kamera előtti lét, hiszen bejelentették, hogy ismét visszatér a nyolcvanas évek népszerű sorozata, a Punky Brewster folytatásában, mely már a korábbi tini- és gyerekszereplők felnőttkorában játszódik. Korábban már volt szó arról, hogy újból képernyőre kerül, méghozzá a Nancy Drew sorozat főszereplőjének édesapjaként, azonban váratlanul visszalépett.

A régi rajongóit nagyon meglepte, hogy az egykori szívtipró már apukákat játszik - annak ellenére, hogy 43 éves, és a valóságban is kétszeres édesapa -, a közösségi oldalakon sem hagyták szó nélkül a dolgot: "Te jó ég, olyan szerelmes voltam belé A csaj nem jár egyedülben, el sem hiszem, hogy már ennyi idős... öregszem!", "Szerintem még mindig baromi jóképű, ősz hajszálak ide vagy oda", "Alig várom az új sorozatot, bár kissé szíven ütött, hogy APUKA lesz benne..." - írták a hozzászólók.

Még mindig együtt van a feleségével

Azt hitték, múló románc Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar kapcsolata - már 17 év és két közös gyerkőc van a hátuk mögött. Nézd meg, mennyit változtak!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük