A 2000-es évek legszebb színészpárja még mindig együtt - 17 éve házas Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.
Ennyit változott a sztárpár az évek során.

sarah-michelle-gellar-freddie-prinze-jr-regen-es-most-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2000-es évek elején minden tinédzserlány ujjongott, amikor kiderült, hogy legnagyobb kedvenceik, Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. egymásra találtak.

Már 17 éve házasok

A páros mindkét tagja saját jogon is híres: Sarah-t olyan alkotásokban láthattad, mint a Buffy, a vámpírok réme, a Kegyetlen játékok vagy Az átok. Freddie inkább romantikus filmekben bukkant fel - szerepelt A csaj nem jár egyedül, a Pasik és csajok, valamint a Rád vagyok kattanva című filmekben. A közös pont a Tudom, mit tettél tavaly nyáron volt, a horrorfilm forgatásán ismerkedtek meg egymással.

Az első randira ugyan három évet vártak, de Freddie Prinze Jr. már akkor tudta, hogy a sorozatsztár álmai asszonya.

- Hollywoodban a legtöbb ember akkoriban semmit nem evett, a színésznők pedig főként állandóan fogyóztak, csak salátát voltak hajlandóak majszolgatni. Többel is randiztam, de mivel én imádok enni, rossz volt nézni, ahogy nyammognak órákig pár öntet nélküli salátalevélen. Szóval én olyan nőt kerestem, aki szeret enni, nagyon szeretek főzni, az étel a szenvedélyem, úgyhogy ez komoly kritérium volt. Aztán a salátázó csajok után jött Sarah.

Egyszerűen mindent felfalt az első randinkon, még a rákot is, amit ott helyben fogtak ki, és sütöttek ki előttünk. A legtöbb lány ezen kiakadt volna, de ő boldogan majszolta, és amikor egy ropogós falatot a szájába adtam, csak annyit mondott: "Olyan, mint a pattogatott kukorica". Vagány csajom van - futott át az agyamon. És onnan tudtam, hogy ő lesz az igazi - mesélte a színész a szakácskönyve megjelenésekor.

Egy évvel az első randevújuk után megtörtént a lánykérés is, Sarah pedig örömmel mondott igent, 2002-ben pedig össze is házasodtak. A párnak azóta már két gyermeke is született: lányuk, Charlotte tízéves, fiuk, Rocky pedig hétesztendős.

Sarah Michelle Gellar a US Weekly magazinban nemrég azt is elárulta, hogy mitől működik olyan jól a kapcsolatuk még ennyi év után is:

- Szerintem minden kapcsolat titka - és legyetek szerelmi-, baráti- vagy akár munkakapcsolatban - az, hogy mennyi munkát fektettek bele. Sajnos mostanság egy olyan társadalomban élünk, ahol minden eldobható. Az emberek nem akarnak megdolgozni semmiért. Azonnal legyen minden jó, azonnal változzon meg minden. De ez nem így működik. Egy jó kapcsolat komoly erőfeszítést igényel. Időt kell szakítani a másikra, figyelmesnek kell lenni, fel kell emelni a telefont. 

Annak ellenére, hogy színészként mennyire a figyelem középpontjában voltunk és vagyunk ma is, a magánéletünket mindig privát dologként kezeltük. Egyszerűen bezártuk egy dobozba azok közé a dolgok közé, amik csak a miénk maradnak, és nem tud róla a külvilág. Vannak dolgok, amik jobb, ha két ember között maradnak - mesélte a lapnak.

Képeken az elfeledett sztárpárok

Vannak olyan hírességek, akikről nem is gondolnád, hogy valaha randiztak egymással! Nézd meg a rég elfeledett sztárpárok fotóit.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük