Elképesztő dolog tette tönkre Freddie Mercury és Michael Jackson szoros barátságát
Bármily meglepő, Jackson háziállata miatt vesztek össze.

freddie-mercury-michael-jackson-lama-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Freddie Mercury és Michael Jackson nevét nincs olyan, aki ne ismerné - kétségtelenül a zeneipar két legnagyobb legendájáról beszélünk. A két ikon ráadásul nemcsak ismerte egymást, hanem még közeli barátságban is álltak egymással - egészen addig, míg nem határozták el, hogy felvesznek egy közös duettet.

Emiatt vesztek össze egymással

Michael Jackson híres volt a szokatlan házi kedvenceiről, csimpánzára, Bubblesre, mindenki emlékszik. Volt azonban még egy állatkája, méghozzá egy láma, akit mindenhová magával cipelt - még oda is, ahol az egzotikus állatnak egyáltalán nem lett volna helye, például egy zenei stúdióba. Szeretett Louie-ját aznap is magával vitte, amikor Freddie Mercuryval felvették volna a közös dalukat, a Queen frontembere azonban kicsit sem örült a kéretlen vendégnek.

Erről a Queen menedzsere, Jim Beach számolt be korábban, akit Freddie csak Miaminak becézett:

- Freddie és Michael jó barátok voltak, ezért nem aggódtam a közös duett miatt. Aztán egyszer csak kaptam egy hívást Freddie-től. "Miami, drágám, gyere ide azonnal, kérlek. Vigyél el ebből a rémes stúdióból" - mondta a telefonban. Nem értettem, mi történhetett kettejük között, ami ekkora konfliktust okozott, és nagyon meglepődtem, mikor elmondta. "Itt van egy láma a stúdióban. Michael elhozta a házi lámáját, és elvárja, hogy ezzel vegyük fel a közös számunkat. Nem ehhez szoktam, drágám, elegem volt, el akarok menni innen" - mondta nekem. Szóval befuccsolt a duett és a barátság is - nyilatkozta Jim Beach.

Eredetileg három dalt terveztek együtt, ebből később kettő napvilágra került, egyet pedig sosem fejeztek be - köszönhetően Louie-nak, a lámának. A rajongók azóta is szívfájdalommal gondolnak a történtekre, ugyanis két ekkora ikon közös munkájából csak egy újabb legendás alkotás születhetett volna.

10 elképesztő sztori Freddy Mercuryról

A legendás énekes nem mindennapi sztorikat tudhatott magáénak - nézd meg, mik történtek vele kalandos élete során.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük