Vállalja másságát! A szexi énekes beismerte, hogy a fiúkat szereti
Frank Ocean őszintén beszélt homoszexualitásáról és legelső szerelméről, aki férfi volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az amerikai énekes-szövegíró Frank Ocean úgy döntött, hosszú titkolózás után elismeri homoszexualitását, továbbá elmondta, hogy már tinédzserként csalódott a női nemben.

Korábban több dalában - Bad Religion, Forrest Gump - is célozgatott biszexuális orientációjára, a teljes igazságot azonban csak most merte felvállalni.

Elsöprő szerelmet érzett

Az énekes 19 éves volt, amikor találkozott azzal a férfival, aki megváltoztatta az életét, és ráébresztette arra, hogy nem véletlenül nem érdeklik a nők.

- Négy évvel ezelőtt találkoztunk. Két teljes nyáron át majdnem mindennap együtt voltunk, és észre sem vettük az idő múlását. Mire ráébredtem, hogy szerelmes vagyok, addigra megkérdőjelezhetetlenül hatalmába kerített az érzés, minden megváltozott - tette közzé tumblr blogja hasábjain.

Tinédzserkorában egyébként tett néhány kísérletet a lányokkal való kapcsolatépítésre, azonban úgy érezte, hogy folyamatosan csalódnia kell bennük. Nem kapta meg azokat az érzéseket, amelyekre vágyott, és amelyeket később egy férfi mellett tapasztalt meg.

Ez volna a követendő példa?

Russel Simmons menedzser weboldalán nagyrabecsülését fejezte ki az énekes nyilatkozatával kapcsolatban.

- Ez egy fontos nap a hip-hop történetében. Mélyen megérintett Frank bátorsága és őszintesége, a döntés, hogy felvállalja szexuális hovatartozását, reményt adhat mindazok számára, akik eddig félelemben és titkok között éltek - vélekedett.

A 24 éves sztár korábban olyan énekeseknek is írt szövegeket, mint Justin Bieber vagy Bridget Kelly, majd a BBC szavazásán 2012 második legjobb hangja lett. Jelenleg első albumának stúdiómunkálataival foglalatoskodik.

Ezen az albumon kap majd helyet a Pyramids című szám is, amellyel a Coldplay európai turnéján élőben nyitja meg a koncerteket.

Ezt is szeretjük