Így néz ki most Kurt Cobain félárva kamaszlánya
Frances Bean Cobain anyja, Courtney Love állítólag heroinozott a terhesség alatt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Frances Bean Cobain 1992. augusztus 12-én látta meg a napvilágot Los Angelesben. A Frances keresztnevet a skót The Vaselines nevű együttes énekese, Frances McKee után kapta.


Sokan azonban úgy tartják, hogy valójában a harmincas évek egyik öngyilkos hajlamú színésznője, Frances Farmer ihlette meg a szülőket. A Bean név pedig onnan ered, hogy a magzatról készült ultrahangos felvétel Kurt Cobaint egy babra emlékeztette. Sokan azt gyanították, hogy anyja, Courtney Love terhessége alatt heroinozott.

A botrány egy, a Vanity Fairben megjelent cikk nyomán robbant ki, melynek szerzője, Lynn Hirschberg azt állította: Love azután sem hagyta abba a drogozást, hogy megtudta, teherbe esett.

Az elvonón látta utoljára apját

A zűrös életvitelű énekesnő tagadta a vádakat, ennek ellenére születése után a kéthetes Francest rövid időre elvették szüleitől.

A kislány kétévesen, 1994. április 1-jén találkozott utoljára édesapjával, aki egy nappal korábban önként vonult be az Exodus nevezetű elvonóba. Kurt Cobain rossz idegállapota ellenére örömmel játszott kislányával, és énekelt is neki.

A 16 éves Frances Bean Cobain eddig négy alkalommal adott hivatalos interjút. Először 2005 szeptemberében, 13 évesen nyilatkozott a Teen Vogue-nak, második alkalommal pedig 2006 januárjában lépett a nyilvánosság elé.

Akkor az i-D magazinnak adott interjúban az édesanyjáról írt hazugságok ellen szólalt fel. 2006 augusztusában az Elle magazin készített róla egy megrendítő fotósorozatot, minek során halott apja legendás barna kardigánjában és pizsamanadrágjában örökítették meg.

Ez utóbbi ruhadarabot Kurt Cobain 1992-es hawaii esküvőjén viselte. Legutóbb a Harper’s Bazaar 2008 februári számában találkozhattak vele a Nirvana együttes rajongói, amikor szintén le is fotózták.

16. születésnapja alkalmából Courtney Love különleges bulit szervezett neki a nyugat-hollywoodi House of Blues nevű szórakozóhelyen, ahol a Mindless Self Indulgence nevezetű banda is fellépett.

Courtney Love nem sajnálta a pénzt, az ünnepség teljes költsége ugyanis állítólag 326 ezer dollárt tett ki.
Ezt is szeretjük