Fotók! 4 káprázatosan szexi magyar sztármami 40 fölött
Nem csak a tengerentúli sztármamik irigylésre méltók, hazai kedvenceink között is akad jó pár bombázó anyuka!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A külföldi színésznők, akik két-három gyerek után is mindig csinosan, boldogan és kiegyensúlyozottan jelennek meg, a külső szemlélőnek olyanok, mintha mesebeli csodalények lennének. A gyönyörű Monica Bellucci, a kislányos Julia Roberts vagy az egyre vonzóbb Brooke Shields negyvenen felül is ragyog, anyaként és színésznőként is helytáll.

A legszimpatikusabb tulajdonságuk mégis az, hogy nyíltan felvállalják testük változását, az ezzel járó problémákat vagy az öregedéshez való viszonyukat. Természetes, hogy lépten-nyomon példálózunk velük, bámuljuk szépségüket és energiájukat, mellyel képesek egyensúlyt teremteni a karrier és az anyaság között.

De nem kell olyan messzire menni, ha körülnézünk a haza színésznők és előadók között, ugyanilyen gyönyörű és energikus anyukákat találunk. A most következő szépséges magyar sztármamik - bár már a negyedik ikszet is maguk mögött hagyták - fáradhatatlanok a munkában, és aktív anyukák, bombaformájukat pedig a húszévesek is megirigyelhetnék!

Détár Enikő

A szexi vörös színésznő örökké pörög, színházban játszik, műsort vezet az RTL-en, szinkronizál, mindemellett háziasszony és kétgyermekes anya. Szerencsére az otthoni teendőkből férje, Rékasi Károly is kiveszi a részét. Détár Enikő színész-műsorvezető nem tagadja, néha lelkiismeret-furdalás gyötri, ha a feszes munkatempó miatt háttérbe kell szorítania a családi ügyeket, de a gyerekek - az egyetemista Gigi és a kisiskolás Zsebi - már megszokták ezt az életformát.

Détár Enikő férjével és fiukkal, Zsebivel (Képek:www.rtlklub.sajtoklub.tv)

A 45 éves művésznő irigylésre méltó külsejét és vitalitását bevallása szerint nem az állandó önsanyargatásnak, hanem a tudatos életmódnak és az odafigyelésnek köszönheti.

Sose tagadta, hogy negyvenen felül a csinos alaknak bizony már ára van. Détár Enikő sokat ad a megjelenésére, tánccal és tornával tartja magát kondiban, de a fiatalító kozmetikai kezeléseket, sőt, a sebészeti beavatkozásokat sem utasítja el. Családi körben lazán, smink nélkül érzi jól magát, de vallja, hogy a fellépéseken kötelessége a legszebb arcát és legjobb formáját mutatni. Színésznőként mostanában egy izgalmas szerepben, a Jelenetek egy házasságból című darabban láthatjuk állandó társulatában, a Madách-ban.

Kerekes Éva

A 43 éves kaposvári színésznőt a színházba járóknak nem kell bemutatni, az Örkény Színház dívájaként nyolc futó darabban is játszik - többek között a Jógyerekek képeskönyvében vagy a Macskajátékban - elképzelni sem lehet, hogyan bírja a tempót.

Kerekes Éva színésznő a színfalak mögött is elsöprő energiájú, kedves, életvidám jelenség, a színpadon viszont igazi ezerarcú nő: a szexis vamptól a szeleburdi csitriig mindent el tud játszani. 

Kerekes Éva két arca: a bájos mesehős és a hiú díva (Képek: www.europress.hu, szinhazajanlo.hu)

1996-ig a Radnóti Színház társulatához tartozott, azóta viszont szabadúszó művész. Hosszabb kihagyás után, 2001-ben tért vissza a színpadra, addig gyermekeinek szentelte magát. A mai napig nem bánja a hosszú szünetet, mivel a gyermekvállalást egy nagyon várt és boldog időszakként élte meg. A színpadi szerepek mellett komoly filmes múltat tudhat maga mögött, sőt, épp egyedi karizmáját és fiatalos energiáját bizonyítja, hogy a fiatal filmrendezők is rendre megtalálják. Forgatott már Török Ferenccel és Gigor Attilával - Szezon, A nyomozó -, legutóbb pedig Vranik Roland hívta utópisztikus új filmjébe, az Adásba. A szexis sztármami férjével, Silló Istvánnal két iskolás gyermeket nevel.

Keleti Andrea

A csinos versenytáncos tízszeres magyar bajnokként és a Szombat esti láznak köszönhetően lett a tánc nagykövetasszonya. Évekig táncolt profiként, jóképű férjével, a nála tíz évvel fiatalabb Kovács Zoltánnal is a parketten szerettek egymásba. Kapcsolatuk alapja a feltétlen bizalom, de a dögös sztármami amúgy se féltékeny típus. A szimpatikus pár két gyermeket nevel, a kilenc éves Vikit és a négy éves Mátét. Keleti Andrea kislánya születésekor, 2001-ben hagyott fel a versenytánccal, azóta tánciskolát vezet, ahol gyerekeket tanít.

Keleti Andrea még smink nélkül, a dzsungel közepén is jól nézett ki (Képek: www.rtlklub.sajtoklub.tv)

Alakját tánccal és egészséges életmóddal tartja formában, de a közös családi időtöltésben is nagy szerepet kap a testmozgás. A természet közelsége miatt költöztek Nagykovácsiba, ahol gyakran kirándulnak, bicikliznek együtt, nagylánya lovagolni is tanul. A 41 éves sztármami tele van energiával, nem véletlen, hogy a fittséget és egészséget célzó termékek - mint a nemrég piacra dobott lábkímélő cipők - kampányához, reklámjához is gyakran felkérik. A szimpatikus táncos anyuka sokoldalúságát már műsorvezetőként és valóságshow-versenyzőként is bizonyította.

Kováts Adél

A még mindig kislányosan bájos Kováts Adélt a mai napig az egyik legszebb magyar színésznőnek tartják, sokáig küzdött is a beskatulyázás ellen, hogy igaz, komoly szerepet kapjon. Nem is hisz a külső erőkben, csak a belülről jövő késztetésben, a női kreativitásban és akaraterőben. Nem csak művészként, de anyaként is szüksége volt minden erejére, hiszen a gyönyörű sztármamit kislánya váratlanul jött, súlyos betegsége igazán embert próbáló évek elé állította. A ma már egészséges, kisiskolás Laura kicsiként hét hónapot töltött kórházban, és öt műtéten esett át.

Kováts Adél kislányával, Laurával (Forrás: www.origo.hu, europress.hu)

A 47 éves, filigrán színésznő nem csak anyaként, színésznőként is rengeteget vállal fel, négy futó darabban játszik párhuzamosan, miközben már az Utazás az éjszakába című O'Neill-darab bemutatójára készül a Tivoliban. Kovács Adélt immár öt éve heti rendszerességgel a képernyőn is láthatjuk az Életképek című sorozat Katinkájaként, de a legújabb Mészáros Márta-filmben, a most futó Utolsó jelentés Annáról című moziban is feltűnik.

Művészi teljesítményét tavaly Kossuth-díjjal ismerték el. A sokoldalú színésznő - akárcsak fent említett társai - igazi modern nőideál, mivel minden téren irigylésre méltó energiákat tud mozgósítani.

Ezt is szeretjük