Csúnyán ért véget az álomházasság - A színész kolléganőjéért hagyta el feleségét
Képeken színészpárok, akik forgatáson szerettek egymásba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A színészek világában nem ritka, hogy a kollégák egy-egy forgatások olyan közel kerülnek egymáshoz, hogy az érzelmeik a közös munka végeztével sem hunynak ki, egymásba szeretnek, sőt, összeházasodnak, és gyermekük is születik. 

Az egyik legismertebb eset Angelina Jolie és Brad Pitt találkozása, akik  2005-ben jöttek össze a Mr. és Mrs. Smith forgatásán. A filmben egy házaspárt alakítottak, akik mindketten titkosügynökök voltak. A színész a való életben is nős volt, de Jolie akkora hatással volt rá, hogy öt év házasság után elhagyta feleségét, Jennifer Anistont. Ezt sokan a mai napig nem bocsátották meg neki és Angelinának, pedig azóta nagycsaládosok lettek, és 2014-ben össze is házasodtak.

Nézd meg képes összeállításunkban azokat a színészpárokat, akik egy forgatás során szerettek egymásba, és azóta is együtt vannak!

A legnagyobb filmes szerelmespár valójában gyűlölte egymást

Mindannyian megkönnyeztük, amikor a Dirty Dancing végén Patrick Swayze hősiesen felpattant, és közölte Jennifer Grey apjával: "Babyt senki nem ültetheti a sarokba!" A való életben azonban a sztárok korántsem voltak annyira oda egymásért, mint a vásznon. Képes összeállításunkban megnézheted a többi filmes párost is, akik kifejezetten utálták egymást!

Ezt is szeretjük