Íme a legpofátlanabbul kereső színésznők listája

Sztárok éves bevétele

A Forbes összeállította azoknak a színésznőknek a listáját, akik az elmúlt év során egy zsák pénzt kerestek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig egy hónapja tette közzé a Forbes a legbefolyásosabb hollywoodi hírességek 100-as listáját.

#1: Angelina Jolie (27 millió $), #2: Jennifer Aniston (25 millió $)

A rangsort nem kizárólag az éves bevételek, hanem az internetes és médiabeli megjelenések, illetve a 25 legfontosabb magazin címlapján való szereplések alapján állították fel. Az első helyen Angelina Jolie, a másodikon Oprah Winfrey, a harmadikon Madonna, a negyediken pedig Beyoncé Knowles végzett.

Őket Tiger Woods és Bruce Springsteen követte, de Steven Spielberg, Jennifer Aniston és Brad Pitt is belefért még az első tízbe.

Több tízmilliók egyetlen év alatt

Csütörtökön a Forbes újabb százas listát tett közzé, amely a 2008 és 2009 júniusa között legtöbbet kereső színésznők nevét tartalmazza.

A hitelesség érdekében a Forbes tucatnyi ügynököt, menedzsert, producert és ügyvédet kérdezett meg arról, mennyi gázsit kaptak a színésznők éppen készülő és korábbi mozijaikért. Bevételként vették számításba az ajándék parfümöket és ruhákat is.

Nem okozott meglepetést, hogy a lista első helyén 27 millió dollárral Angelina Jolie végzett, aki a Wanted című filmmel kaszált nagyot. Jelentős gázsi ütötte a markát Salt című filmjéért is.

Őt 25 millióval Jennifer Anniston követi. Brad Pitt exfelesége a Marley és én című romantikus vígjáték hatalmas sikere miatt tehetett zsebre milliókat, de készülő The Baster című mozijáért is egy zsák pénzt kapott. Persze arról se feledkezzünk meg, hogy a rendszeresen újravetített Jóbarátok is komoly bevételi forrást jelent számára.

A harmadik helyen végzett 24 millióval Meryl Streep, elsősorban a A Mamma Mia! című zenés vígjátéknak köszönhetően.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A negyedik Sarah Jessica Parker 23 millióval, amelynek jelentős része a Szex és New York című mozifilmből származik. Az ötödik helyen 20 millió dollárral Cameron Diaz neve olvasható.

Ezt is szeretjük