Fotó: ha ez a lány énekel a színpadon, mindenki rá figyel! Nézd meg, miért más, mint a többi

Az Eurovízióra a lengyelek nem mindennapi énekesnőt küldenek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Néhány napja derült ki, hogy Lengyelországot idén egy kerekesszékes énekesnő képviseli a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon. Monika Kuszynska ugyanolyan, mint egy átlagos harmincas nő: mosolygós, szeret csinosan öltözni és fontos számára a külseje - kerekesszékbe egy baleset után kényszerült, de ez sem gátolja abban, hogy álmait megvalósítsa. A fesztiválon az In The Name of Love című dallal indul, melynek szövegét ő írta, a zenéjét pedig a férje, Kuba Raczynski szerezte.

- Művészi pályám során mindvégig arra törekedtem, hogy összekössem azt a két világot, melyben a fogyatékkal élők és az egészségesek léteznek, bár a közelmúltig ez lehetetlen vállalkozásnak tűnt. Szilárd meggyőződésem, hogy azok a határok, melyek a két világ között feszülnek, eltűnnek majd örökre. Az Eurovíziós Dalfesztivál idei mottója a Building Bridges, azaz Építsünk hidakat, és ez pontosan az a gondolat, melyet én is megfogalmaztam a dalomban. A címét is ez inspirálta, hiszen a szeretet nevében képesek vagyunk minden akadályt legyőzni, nem? - mondta az énekesnő.

Nem csak Monika története inspiráló. Most összegyűjtöttünk néhány olyan hírességet, akik fogyatékossággal élnek, mégis példák lehetnek bárki előtt. Nézd meg, kikről van szó!

A szerelem nem ismer akadályokat

Van, aki idős korában talál rá a szerelemre, és választottja több évtizeddel fiatalabb. Nézd meg azokat a sztárpárokat, ahol a korkülönbség nem állt a szerelem útjába!

38 évvel fiatalabb nőt szeret a színész! A városban fotózták le őket a hétvégén

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük