Tragikus hirtelenséggel elhunyt a jóképű színész
35 éves volt
A fiatal sztár énekesként kezdte egy fiúbandában, de az utóbbi években egy népszerű sorozatban is szerepelt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2009. szeptember 16-án, életének 35. életévében elhunyt Filip Nikolic francia énekes-színész, az egykor sikeres 2 Be 3 fiúbanda sztárja, adta hírül ügyvédje, François Gibault. A férfit szerda reggel holtan találták lakásán, halálának okát egyelőre csak sejteni lehet.


Egyes feltételezések szerint szívleállás következtében hunyt el, amit valószínűleg az általa bevett gyógyszerek kombinációja váltott ki.

Nikolic az utóbbi időben lelki problémákkal, depresszióval küzdött, két alkalommal is kórházi kezelésre szorult, árulta el az ügyvéd.

Poptörténelmet írt

Az 1974-es születésű sztár karrierjét tornászként kezdte, majd a kilencvenes évek popzenei divatjának megfelelően ő és két barátja, Adel Kachermiv és Frank Delay 1996-ban megalapították Franciaország első fiúbandáját, a 2 Be 3-t.

A három jóképű srác, valamint a fülbemászó, egyszersmind táncolható zenék meghozták a kívánt hatást: első kislemezüket, a Partir un jour címűt nyolcszázezer példányban adták el, de a debütáló album több más dala is toplistás lett.

Újra vissza akart térni a zenéhez

Népszerűségüket tévésorozat formájában is igyekeztek kiaknázni, ezért a TF1 csatorna elindította a Pour ètre libre című szériát, ám az tiszavirág-életűnek bizonyult. A banda végül 2000-es angol lemezük, az Excuse my French kudarca után bomlott fel.

Nikolic ezután igyekezett filmes karrierjére koncentrálni. Még ugyanabban az évben csatlakozott az 1989 óta futó Navarro sorozathoz, ahol 23 epizódon keresztül alakította Yann Boldec szerepét. 2007-ben pedig elkészült a spin-off Brigade Navarro címmel, amiben szintén játszott.

A 35 éves sztár halála előtt első szólóalbumát készítette, néhány dala már letölthető volt MySpace-oldaláról. Emellett önéletrajzi kötetén is dolgozott.

Ami a magánéletét illeti, nemrég szakított párjával, Valèrie Bourdinnel, akivel tíz évig élt együtt, és egy négyéves kislányuk is volt.

Ezt is szeretjük