A Rosalinda szívtiprója 30 évvel fiatalabb nőt vett el: Maria Gabriela egy fiút szült neki
Fernando Carrillo és Maria Gabriela újdonsült szülők.

fernando-carrillo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fernando Carrillo neve a Rosalinda című sorozatból lehet sokaknak ismerős, a venezuelai színészért a '90-es években nők milliói rajongtak, olyan telenovellákban szerepelt még, mint a Sebzett szívek vagy a Maria Isabel.

Ami az 55 éves sztár magánéletét illeti, a '90-es években Catherine Fulop volt a felesége, de végül 1994-ben elváltak. 2008-ban született egy fia egy régi kapcsolatából, a gyermek az Ángel nevet kapta. A 2020-as év hatalmas fordulatot hozott számára, ugyanis megismerkedett Tulumban a nála harminc évvel fiatalabb Maria Gabrielával még tavaly januárban, akibe gyorsan beleszeretett.

Fernando Carrillo vele alapított családot

Amikor összesodorta az élet őket, először a lány barátnőivel flörtölt, végül mégis Maria Gabriela dobogtatta meg a szívét, írta meg az RCN Radio. Bár sokan támadták őket a nagy korkülönbség miatt, a színész és párja fittyet hánytak a kritikusokra, helyette áldottnak érezték magukat, hogy így egymásra találtak. A színész 2020 februárjától rendszeresen töltötte fel a szerelmes posztokat Instagram-oldalára.

Három hónappal később eljegyezték egymást, majd 2020 másik felében bejelentették, hogy Gaby, ahogy a színész becézi párját, első gyermeküket várja. Az esküvőjüket 2021. január 16-ára időzítették, pont a megismerkedésük napjának évfordulójára.

- Milyen őrületes évünk volt ez, szerelmem. Csupa meglepetéssel, kalanddal és változással volt tele, de mindenekelőtt rengeteg szeretet jellemezte. Köszönöm, hogy elfogadtál partneredként, és jobb kezem voltál ezen az új úton, amit együtt vállaltunk - mondta a 25 éves lány az esküvői fogadalmában.

A kisfiuk 2021. márciusában látta meg a napvilágot. Az újdonsült házaspár nem is lehetne boldogabb jelenleg.

Ilyen szép menyasszony volt Thalía

Képes összeállításunkban megnézheted Thalía esküvői fotóit.

Ezt is szeretjük