Tátva maradt a szájuk! Levetkőzött a reggeli adás műsorvezetője
Élő adásban vetkőzött Fern Britton, a BBC csatorna reggeli műsorának vezetője.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak, akik mindent megtennének a győzelemért. Így volt ezzel Fern Britton is, aki a Szombat esti lázban inkább bájait vetette be, mint a tánctudását.

A műsorvezető ugyanis salsázás közben odapenderült a zsűri elé, és egy laza sztriptízt lejtett nekik. Az ítészek ezen olyannyira megdöbbentek, hogy egyikük sem bírta azt mondani, inkább öltözzön fel.

Nem jött be a trükk

A BBC csatorna 55 éves arca a táncot egy rojtos, pink színű miniruhában kezdte, ami jószerével semmit sem takart az alakjából.

Ám nagyon úgy tűnt, a mellbedobás nem mindenkit ment meg a kieséstől, így az est végén a tévésnek és 30 éves párjának kellett távoznia.

Britton elmondta, egy percre sem bánta meg, hogy elfogadta a felkérést, szerinte ennél jobb buli még nem is volt a televízióban.

- Imádtam a páromat, Artem Chigvintsevet, senkire nem cseréltem volna el. Persze voltak mélypontjaink, és jártunk a fellegekben is. Ennél jobb buliban még sosem volt részem, minden egyes percét élveztem - áradozott a műsor után.

Megromlott a házassága

Britton házassága éppen a műsor alatt romlott meg végérvényesen, férjével, a televíziós szakács Phil Vickeryvel már nem is beszéltek.

Akkor a műsorvezető még próbálta viccel elütni a dolgot, mondván, egy olyan dezodort használ a műsor miatt, ami nagyon zavarja férje érzékeny szaglását, ezért alszanak külön. Ám a helyzet nem enyhült, bár válásról vagy különköltözésről egyelőre nem szólnak a hírek.

A táncos műsort egyébként a BBC1 csatorna adta le minden szombaton, és nagyon jót tett a nézettségüknek, hogy az egyik műsorvezetőjük is részt vett a játékban.

A szombati adást például több mint tízmillióan nézték végig, így messze felülmúlták a rivális csatornákat.

Ezt is szeretjük