Intim tájékát villantotta Sarah Ferguson

A huncut szél a nyakáig felfújta a meglepett Sarah Ferguson szoknyáját, aki nem sok mindent tudott kezdeni a helyzettel.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Sarah Ferguson, York hercegnője bizonyára megbánta már egy párszor, hogy a minap nem öltözött elég elővigyázatosan. A 49 éves híresség lányaival a londoni Hyde parkban berendezett Téli csodavilág elnevezésű rendezvényre látogatott.


A korábban zűrös életű Fergie ezúttal decens ruházatot öltött, ahogy az úrihölgyhöz illik: csinos ruha, harisnya, kabát, minden rendben volt. Egészen addig, amíg a London-szerte ilyenkor, december táján fújdogáló szél bele nem kapott a bő szoknyarészbe.

És ha már belekapott, akkor addig cibálta, amíg csak tudta – jelen esetben egészen deréktájig, felvillantva a nemesi leszármazott minden intim báját, amolyan Marilyn Monroe-san. Bizony, látszott nemcsak a harisnya, de az alatta viselt bugyi is, Fergie legnagyobb rémületére.

Remélte, hogy senki nem látta

Arcán kínos megdöbbenéssel a híresség, amilyen gyorsan csak tudta, igyekezett a helyére tenni a dolgokat, és mintha mi sem történt volna, továbbállt leányaival.

A húszéves Beatrice és nála két évvel fiatalabb húga, Eugenie egyébként gyakran töltik idejüket édesanyjuk társaságában, sőt, mintha kisebbfajta féltékenységet is éreznének mindenféle, az idillbe betolakodni vágyó férfi iránt.

Fergie szerint ugyanis amikor felmerül, hogy esetleg újra férjhez kellene mennie, lányai teljesen bepánikolnak, és arról próbálják őt meggyőzni, nincs szüksége semmilyen pasira, így is teljesen rendben van az élete.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Gyakran eszembe jut, bárcsak vissza tudnék menni 1986-ba, és a mostani tudásommal állnék ott menyasszonyként. Olyan boldog voltam akkoriban és annyira szerelmes, csak azt felejtettem el, hogy András [York hercege] mellett egy birodalmat, Nagy-Britanniát is szolgálnom kell.
Ha ezzel tisztában lettem volna, talán még most is vele élnék, de legalábbis több dolgot biztosan máshogy tettem volna – vallotta a Hello magazinnak.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ismeretes, hogy Fergie és András herceg házassága 1996-ban ért hivatalosan véget, miután az asszony férje távollétében nyilvánosan is viszonyt folytatott egy texasi milliárdossal. Melyről természetesen a brit bulvárlapok kínos részletességgel számoltak be akkoriban.

Ezt is szeretjük