Rajtuk is fog az idő! Nézd meg minden idők legellenállhatatlanabb szívtipróit
Íme a filmvilág legsármosabb szívtiprói.

Dia

 	Tony Curtis 	A magyar származású hollywoodi színészért anno rengetegen rajongtak, ő pedig ki is használta a nők érdeklődését. Életrajzi kötetében egyebek közt bevallotta, hogy Marilyn Monroe is megfordult az ágyában, akivel a Van, aki forrón szeretiben játszott együtt. A színész 2009. szeptember 30-án hunyt el. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Elhunyt Tony Curtis, a Minden lében két kanál sztárja »

Tony Curtis

A magyar származású hollywoodi színészért anno rengetegen rajongtak, ő pedig ki is használta a nők érdeklődését. Életrajzi kötetében egyebek közt bevallotta, hogy Marilyn Monroe is megfordult az ágyában, akivel a Van, aki forrón szeretiben játszott együtt. A színész 2009. szeptember 30-án hunyt el.

Kapcsolódó cikk:
Elhunyt Tony Curtis, a Minden lében két kanál sztárja »

Dia

 	Clint Eastwood 	Clint Eastwood kétségtelenül a nyers férfi megtestesítője. Ezt az ideált a Piszkos Harry filmekben vitte tökélyre. Az idős sztár a kilencvenes évek óta nemcsak színészként sikeres, de rendezőként is - olyannyira, hogy több Oscart is besöpört már.

Clint Eastwood

Clint Eastwood kétségtelenül a nyers férfi megtestesítője. Ezt az ideált a Piszkos Harry filmekben vitte tökélyre. Az idős sztár a kilencvenes évek óta nemcsak színészként sikeres, de rendezőként is - olyannyira, hogy több Oscart is besöpört már.

Dia

Sean ConneryBondok jöhetnek-mehetnek, de sokaknak a skót származású, 1930-as Sean Connery marad mindörökre a 007-es ügynök. Az időskorában is sármos sztár 2003-ban, A Szövetség forgatása után visszavonult. Azóta csak néhány alkalommal kölcsönözte hangját pár karakternek.

Sean Connery

Bondok jöhetnek-mehetnek, de sokaknak a skót származású, 1930-as Sean Connery marad mindörökre a 007-es ügynök. Az időskorában is sármos sztár 2003-ban, A Szövetség forgatása után visszavonult. Azóta csak néhány alkalommal kölcsönözte hangját pár karakternek.

Dia

 	Alain Delon 	Az 1935-ös születésű francia színész azon kevesek közé tartozik, aki világhírre tett szert anélkül, hogy kommersz filmekben játszott volna. Delon olyan alkotásokkal írta be magát a mozitörténelembe, mint a Rocco és fivérei, a Napfogyatkozás és a Medence, de magánéleti zűrjei is megérnének egy-két misét. 	 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Alain Delon »

Alain Delon

Az 1935-ös születésű francia színész azon kevesek közé tartozik, aki világhírre tett szert anélkül, hogy kommersz filmekben játszott volna. Delon olyan alkotásokkal írta be magát a mozitörténelembe, mint a Rocco és fivérei, a Napfogyatkozás és a Medence, de magánéleti zűrjei is megérnének egy-két misét.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Alain Delon »

Dia

 	Robert Redford 	Robert Redford szó szerint bekerekezett a vászonra az 1969-es Butch Cassidy és a Sundance kölyök szereplőjeként, és azóta időről időre megjelenik. A magánélete is rendben van: 2009 júliusában titokban elvette szerelmét, Sibylle Szaggarst. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Robert Redford »

Robert Redford

Robert Redford szó szerint bekerekezett a vászonra az 1969-es Butch Cassidy és a Sundance kölyök szereplőjeként, és azóta időről időre megjelenik. A magánélete is rendben van: 2009 júliusában titokban elvette szerelmét, Sibylle Szaggarst.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Robert Redford »

Dia

Tom JonesA walesi legenda 1963 óta varázsolja el a nőket a színpadon érzéki csípőmozgásával és férfias hangjával. Pályafutása során több, mint 100 millió darab kelt el lemezeiből eközben pedig nőibugyi-gyűjteménye is jócskán megszaporodott. A rajongó hölgyek ugyanis még napjainkban is megdobják egy-egy dögös alsóval, ha elénekli a Sex Bombot.

Tom Jones

A walesi legenda 1963 óta varázsolja el a nőket a színpadon érzéki csípőmozgásával és férfias hangjával. Pályafutása során több, mint 100 millió darab kelt el lemezeiből eközben pedig nőibugyi-gyűjteménye is jócskán megszaporodott. A rajongó hölgyek ugyanis még napjainkban is megdobják egy-egy dögös alsóval, ha elénekli a Sex Bombot.

Dia

 	Harrison Ford 	Az 1942-es születésű sármőrnek sikerült, ami keveseknek: két kultikus karakter is hozzá kötődik. Először ő volt a jóképű Han Solo a Csillagok háborúja filmekben, majd a nyolcvanas években Indiana Jones-szá avanzsált. Sőt, a még mindig jó formában lévő színész mindaddig szeretne a kalandvágyó régészprofesszor bőrébe bújni, amíg csak bírja.

Harrison Ford

Az 1942-es születésű sármőrnek sikerült, ami keveseknek: két kultikus karakter is hozzá kötődik. Először ő volt a jóképű Han Solo a Csillagok háborúja filmekben, majd a nyolcvanas években Indiana Jones-szá avanzsált. Sőt, a még mindig jó formában lévő színész mindaddig szeretne a kalandvágyó régészprofesszor bőrébe bújni, amíg csak bírja.

Dia

Michael DouglasA jóképű színész a hetvenes években a San Francisco utcáin című filmmel vált ismertté. A rajongókat később olyan csemegékkel örvendeztette meg, mint A tőzsdecápák, az Elemi ösztön és az Összeomlás. Bár az utóbbi időben nem vonzották a kihívások, 2010-ben újra Gordon Gekko bőrébe bújt, hogy megmutassa, még nem lehet leírni.Kapcsolódó címke:Michael Douglas »

Michael Douglas

A jóképű színész a hetvenes években a San Francisco utcáin című filmmel vált ismertté. A rajongókat később olyan csemegékkel örvendeztette meg, mint A tőzsdecápák, az Elemi ösztön és az Összeomlás. Bár az utóbbi időben nem vonzották a kihívások, 2010-ben újra Gordon Gekko bőrébe bújt, hogy megmutassa, még nem lehet leírni.

Kapcsolódó címke:
Michael Douglas »

Dia

 	Richard Gere 	Talán kevesen tudják, de annak idején neki ajánlották fel Gordon Gekko szerepét a Tőzsdecápákban - mint mondja, ezt a visszautasítást bánja a legjobban. No, nem mintha a karrierje kevésbé sikeres lett volna Douglas-énál. Az Amerikai Gigolo szépfiú-szerepe után a nyolcvanas-kilencvenes évek ügyeletes szívtiprója lett, a Micsoda nő!-ben pedig Julia Roberts-cel együtt a hölgyközönséget is meghódította.

Richard Gere

Talán kevesen tudják, de annak idején neki ajánlották fel Gordon Gekko szerepét a Tőzsdecápákban - mint mondja, ezt a visszautasítást bánja a legjobban. No, nem mintha a karrierje kevésbé sikeres lett volna Douglas-énál. Az Amerikai Gigolo szépfiú-szerepe után a nyolcvanas-kilencvenes évek ügyeletes szívtiprója lett, a Micsoda nő!-ben pedig Julia Roberts-cel együtt a hölgyközönséget is meghódította.

Dia

Kevin CostnerAz 1955-ös születésű sztár 36 éves volt, amikor a Farkasokkal táncoló főszerepében berobbant a köztudatba. Rögtön ezután olyan sikerfilmekben játszott, mint a Robin Hood, a tolvajok fejedelme és a Több, mint testőr. Azóta kevésbé emlékezetes alkotásokban szerepelt, de ő így is remekül érzi magát fiatal feleségével és hat gyerekével.

Kevin Costner

Az 1955-ös születésű sztár 36 éves volt, amikor a Farkasokkal táncoló főszerepében berobbant a köztudatba. Rögtön ezután olyan sikerfilmekben játszott, mint a Robin Hood, a tolvajok fejedelme és a Több, mint testőr. Azóta kevésbé emlékezetes alkotásokban szerepelt, de ő így is remekül érzi magát fiatal feleségével és hat gyerekével.

Dia

Bruce WillisA nézők először a Simlis és szendében találkozhattak Demi Moore exférjével. Aztán jöttek a Die Hard mozik, melyek bebetonozták Willist a hollywoodi szupersztárok közé. Bár többnyire ugyanazt a macsó karaktert hozza filmjeiben, a nők pontosan ezért szeretik - még akkor is, ha hajkoronája időközben jócskán megritkult.Kapcsolódó címke:Bruce Willis »

Bruce Willis

A nézők először a Simlis és szendében találkozhattak Demi Moore exférjével. Aztán jöttek a Die Hard mozik, melyek bebetonozták Willist a hollywoodi szupersztárok közé. Bár többnyire ugyanazt a macsó karaktert hozza filmjeiben, a nők pontosan ezért szeretik - még akkor is, ha hajkoronája időközben jócskán megritkult.

Kapcsolódó címke:
Bruce Willis »

Dia

Antonio BanderasPedro Almodóvar filmjeinek köszönhetően a spanyol szívtipró már sztárnak számított hazájában, amikor szerencsét próbált Hollywoodban. Végül nemcsak olyan elismert mozikban szerepelhetett, mint a Philadelphia, A kísértetház és az Evita - nem beszélve a Shrekről, ahol Csizmás kandúr hangját kölcsönzi -, de elnyerte Melanie Griffith szívét is.

Antonio Banderas

Pedro Almodóvar filmjeinek köszönhetően a spanyol szívtipró már sztárnak számított hazájában, amikor szerencsét próbált Hollywoodban. Végül nemcsak olyan elismert mozikban szerepelhetett, mint a Philadelphia, A kísértetház és az Evita - nem beszélve a Shrekről, ahol Csizmás kandúr hangját kölcsönzi -, de elnyerte Melanie Griffith szívét is.

Dia

George ClooneyA Vészhelyzet idején bizonyára nem sokan gondolták, hogy a jóképű Ross doki megformálója egyszer még ennyire sokra viszi. Clooney azonban  rácáfolt a kétkedőkre, hiszen mind rendezőként, mind színészként elismert. 2005-ben Oscart is kapott a Szirianában nyújtott alakításáért.Kapcsolódó címke:George Clooney »

George Clooney

A Vészhelyzet idején bizonyára nem sokan gondolták, hogy a jóképű Ross doki megformálója egyszer még ennyire sokra viszi. Clooney azonban  rácáfolt a kétkedőkre, hiszen mind rendezőként, mind színészként elismert. 2005-ben Oscart is kapott a Szirianában nyújtott alakításáért.

Kapcsolódó címke:
George Clooney »

Dia

 	Tom Cruise 	Tom Cruise a nyolcvanas években futott be, amikor a Top Gun pilótájaként kusza fogsora ellenére is belopta magát a lányok szívébe. Az évek múlásával Cruise fogai kiegyenesedtek, egója pedig gyakran átüt az általa megformált karaktereken. Ennek ellenére még így is sokan imádják, legfőképpen felesége, Katie Holmes és kislányuk, Suri.

Tom Cruise

Tom Cruise a nyolcvanas években futott be, amikor a Top Gun pilótájaként kusza fogsora ellenére is belopta magát a lányok szívébe. Az évek múlásával Cruise fogai kiegyenesedtek, egója pedig gyakran átüt az általa megformált karaktereken. Ennek ellenére még így is sokan imádják, legfőképpen felesége, Katie Holmes és kislányuk, Suri.

Dia

Brad PittBrad Pitt mindössze 28 éves volt, amikor a Thelma és Louise-ban rá osztották a bűnöző stoppos srác szerepét. Innentől fogva egyre feljebb ívelt karrierje. A Hetedik, a 12 majom és a Harcosok klubjához hasonló filmszerepeknek köszönhetően csinos ábrázata ellenére sem skatulyázták be. Mióta pedig Angelina Jolie-val van, azt is tudjuk, hogy nemcsak szívdöglesztő és tehetséges színész, de remek apa is.

Brad Pitt

Brad Pitt mindössze 28 éves volt, amikor a Thelma és Louise-ban rá osztották a bűnöző stoppos srác szerepét. Innentől fogva egyre feljebb ívelt karrierje. A Hetedik, a 12 majom és a Harcosok klubjához hasonló filmszerepeknek köszönhetően csinos ábrázata ellenére sem skatulyázták be. Mióta pedig Angelina Jolie-val van, azt is tudjuk, hogy nemcsak szívdöglesztő és tehetséges színész, de remek apa is.

Dia

 	Robbie Williams 	Már a Take That idején lehetett tudni, hogy Robbie Williams nem hagyja, hogy beskatulyázzák. Lázadó stílusa és drogos zűrjei miatt öt év után otthagyta a fiúbandát, és szólókarrierbe kezdett. Azóta sikeresebb, mint valaha. Bár nehezen tudta leküzdeni a depressziót és a függőséget, 2009-ben újult erővel csapott a lovak közé, és piacra dobta nyolcadik albumát, Reality Killed the Video Star címmel. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Robbie Williams » 	 

Robbie Williams

Már a Take That idején lehetett tudni, hogy Robbie Williams nem hagyja, hogy beskatulyázzák. Lázadó stílusa és drogos zűrjei miatt öt év után otthagyta a fiúbandát, és szólókarrierbe kezdett. Azóta sikeresebb, mint valaha. Bár nehezen tudta leküzdeni a depressziót és a függőséget, 2009-ben újult erővel csapott a lovak közé, és piacra dobta nyolcadik albumát, Reality Killed the Video Star címmel.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Robbie Williams »
 

Dia


            	Rafael Nadal a világ egyik legsikeresebb teniszezője. Összesen 53-szor nyert egyéniben és nyolcszor párosban ATP-tornán. Megnyert versenyei és díjai száma szinte felsorolhatatlan. A tehetség különlegessége, hogy ugyan jobb kézzel született, de bal kézzel hódította meg a tenisz világát. Jelenleg kevés ellenfele van a világon.

Rafael Nadal a világ egyik legsikeresebb teniszezője. Összesen 53-szor nyert egyéniben és nyolcszor párosban ATP-tornán. Megnyert versenyei és díjai száma szinte felsorolhatatlan. A tehetség különlegessége, hogy ugyan jobb kézzel született, de bal kézzel hódította meg a tenisz világát. Jelenleg kevés ellenfele van a világon.

Blog.hu ajánló
Fotó: