A legdurvább férfi sztárplasztikák
Hollywoodban nemcsak a színésznők fekszenek kés alá, íme, azok az egykori szívtiprók, akik rendesen szétszabatták arcukat.

Dia


            	Burt Reynolds
            	A népszerű amerikai színész idén 79 éves, bizarrul szétoperált arcát látva azonban feltehetően ezt senki nem mondaná meg róla.
            	Kapcsolódó képgaléria:
            	Sztárok plasztika előtt és után »
            	 

Burt Reynolds

A népszerű amerikai színész idén 79 éves, bizarrul szétoperált arcát látva azonban feltehetően ezt senki nem mondaná meg róla.

Kapcsolódó képgaléria:
Sztárok plasztika előtt és után »
 

Dia

 	Sylvester Stallone 	Rocky és Rambo megformálójának ijesztő megjelenéséért nem csak a plasztikai műtétek, de a növekedési hormonok és a szteroidok is felelőssé tehetők. 	 	Kapcsolódó címke: 	Sylvester Stallone »

Sylvester Stallone

Rocky és Rambo megformálójának ijesztő megjelenéséért nem csak a plasztikai műtétek, de a növekedési hormonok és a szteroidok is felelőssé tehetők.

Kapcsolódó címke:
Sylvester Stallone »

Dia

 	Ray Liotta 	A nyolcvanas-kilencvenes évek népszerű színésze sosem volt az a tipikus macsó, ám az agresszív plasztikáztatásoknak ő is megitta a levét.

Ray Liotta

A nyolcvanas-kilencvenes évek népszerű színésze sosem volt az a tipikus macsó, ám az agresszív plasztikáztatásoknak ő is megitta a levét.

Dia

Tom JonesA legendás énekesért már a hatvanas években bomlottak a nők, ám időskorára neki is sikerült ijesztően agyonplasztikáztatnia arcát, aminek köszönhetően már alig lehet ráismerni az egykori szívtipróra.Kapcsolódó címke:Tom Jones »

Tom Jones

A legendás énekesért már a hatvanas években bomlottak a nők, ám időskorára neki is sikerült ijesztően agyonplasztikáztatnia arcát, aminek köszönhetően már alig lehet ráismerni az egykori szívtipróra.

Kapcsolódó címke:
Tom Jones »

Dia

Axl RoseA Guns N' Roses frontemberének arca egyelőre nem torzult el, ám az felettébb gyanús, hogy a megzabolázhatatlan énekes mintha egyetlen évet sem öregedett volna az elmúlt két évtizedben. Nem véletlenül pletykálnak arról, hogy ő is műtéti úton tartja fiatalon magát.Kapcsolódó címke:Axl Rose »

Axl Rose

A Guns N' Roses frontemberének arca egyelőre nem torzult el, ám az felettébb gyanús, hogy a megzabolázhatatlan énekes mintha egyetlen évet sem öregedett volna az elmúlt két évtizedben. Nem véletlenül pletykálnak arról, hogy ő is műtéti úton tartja fiatalon magát.

Kapcsolódó címke:
Axl Rose »

Dia

Mickey RourkeA nyolcvanas években a nők bálványa volt, ám a bokszmeccsek, a piálás és a drogozás elképesztő puszítást végzett az egykor jóképű férfin, amin a plasztikák sem segítettek, sőt.Kapcsolódó címke:Mickey Rourke »

Mickey Rourke

A nyolcvanas években a nők bálványa volt, ám a bokszmeccsek, a piálás és a drogozás elképesztő puszítást végzett az egykor jóképű férfin, amin a plasztikák sem segítettek, sőt.

Kapcsolódó címke:
Mickey Rourke »

Dia

 	Kenny Rogers 	A country műfaj legendás alakjának is sikerült túlzásba vinnie a plasztikáztatást, még megtippelni is nehéz volna, hányszor végeztek rajta ráncfelvarrást.

Kenny Rogers

A country műfaj legendás alakjának is sikerült túlzásba vinnie a plasztikáztatást, még megtippelni is nehéz volna, hányszor végeztek rajta ráncfelvarrást.

Dia

 	Ozzy Osbourne 	A Black Sabbath együttes kultikus frontembere méltán érdemelte ki a Heavy Metal Keresztapja és a Sötétség Hercege beceneveket. Ozzy az ezredforduló után a fiatalok körében is nagy népszerűségre tett szert saját valóságshow-jának köszönhetően.

Ozzy Osbourne

A Black Sabbath együttes kultikus frontembere méltán érdemelte ki a Heavy Metal Keresztapja és a Sötétség Hercege beceneveket. Ozzy az ezredforduló után a fiatalok körében is nagy népszerűségre tett szert saját valóságshow-jának köszönhetően.

Dia

 	Smokey Robinson 	Az amerikai R&B slágergyáros és producer méltán érdemelte ki a Motown Királya megtisztelő titulust, ám a jelek szerint időskorában többet látogatta a szépészeti klinikákat, mint a stúdiókat.

Smokey Robinson

Az amerikai R&B slágergyáros és producer méltán érdemelte ki a Motown Királya megtisztelő titulust, ám a jelek szerint időskorában többet látogatta a szépészeti klinikákat, mint a stúdiókat.

Dia

 	Chuck Norris 	A hetvenes-nyolcvanas évek egyik legismertebb akcióhőse és harcművésze az elmúlt években alaposan szétszabatta arcát, aminek köszönhetően egykori ellenfele, Bruce Lee talán már rá sem ismerne.

Chuck Norris

A hetvenes-nyolcvanas évek egyik legismertebb akcióhőse és harcművésze az elmúlt években alaposan szétszabatta arcát, aminek köszönhetően egykori ellenfele, Bruce Lee talán már rá sem ismerne.

Dia

 	Wayne Newton 	Las Vegas királya az elmúlt 40 év során 30 ezer alkalommal lépett fel a szerencsejáték fővárosában, ám bizarr fejét látva az sem volna meglepő, ha legalább ennyi alkalommal feküdt volna kés alá is.

Wayne Newton

Las Vegas királya az elmúlt 40 év során 30 ezer alkalommal lépett fel a szerencsejáték fővárosában, ám bizarr fejét látva az sem volna meglepő, ha legalább ennyi alkalommal feküdt volna kés alá is.

Blog.hu ajánló
Fotó: