Felkavaró! A haldokló Farrah Fawcett utolsó szavai

Szívfacsaró búcsú

A színésznő éveken keresztül küzdött a rákkal, a National Enquirer pedig megírta, halála előtt mit mondott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Farrah Fawcett hosszú betegség után 2009. június 25-én hunyt el. Temetésére június 30-án került sor a Los Angeles-i Cathedral of Our Lady of the Angelsben, ahol az ismerősök és hírességek mellett végső búcsút vett tőle szerelme, Ryan O’Neal és fiuk, Redmond is.

A National Enquirerben a közelmúltban jelent meg egy felkavaró írás, amely a Charlie angyalai sztárjának utolsó napjairól számol be. Egy magát megnevezni nem akaró forrás osztotta meg megrázó emlékeit a magazinnal.

– Kérlek, vigyázz a fiunkra, és tegyél meg mindent azért, hogy normális élete legyen – ezek voltak Fawcett utolsó szavai, melyeket szerelméhez intézett, mielőtt végleg elveszítette beszédképességét és kómába esett.

Fia botrányairól mit sem sejtett

A zokogó Ryan O’Neal a fenti szavak hallatán megesküdött, hogy vigyázni fog 24 éves Redmondra, akinek az elmúlt időszakban jócskán meggyűlt a baja a hatóságokkal.

Még áprilisban elcsípték a rendőrök, mert próbaideje alatt bedrogozva vezetett. Azonnal letartóztatták, a helyzetét pedig csak tovább rontotta, hogy kábítószert is találtak nála.

A 62 éves színésznővel azonban nem közölték, hogy szeretett fia börtönben van. Amikor áprilisban meglátogatta Fawcettet, az az iszonyatos fájdalmak és a sok morfium miatt még azt sem vette észre, hogy Redmond bilincsben áll az ágya mellett.

– Mivel az utolsó napokon már alig volt magánál, nem volt tudomása arról, hogy Red rács mögé került, ami bizonyos szempontból áldásos volt Farrah-ra nézve. Hiszen ha felfogta volna, mi történt, biztosan összeomlik.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Amúgy is bűntudat gyötörte, amiért nem állt mindig a fia mellett. Ugyanakkor Redmondot is bántotta, hogy anyja egyetlen gyermekeként kudarcot vallott – osztotta meg észrevételeit a lappal a család egyik barátja.

Ezt is szeretjük