Már nem titkolózik! Ezért indult hízásnak a tehetségkutató felfedezettje
Fantasia Barrino egy filmszerep miatt igyekszik hízni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mondás szerint a nők két dologért tesznek meg mindent: hogy legyen gyerekük - vagy hogy ne legyen.

2004
2009
2011

Hogy Fantasia Barrino melyik kategóriába tartozik, azt nem tudni, mindenesetre így is elég sokat kénytelen foglalkozni a témával.

Filmszerepért hízik

Az American Idol egykori győzteséről ugyanis az utóbbi időben egyre gyakrabban rebesgették, hogy babát vár, mivel a fotóit elnézve egyértelmű, hogy hízásnak indult.

Bár Barrino igyekezett nem törődni a pletykákkal, végül a sajtósa úgy vélte, az a leghelyesebb, ha közleményben oszlatják el a félreértéseket.

- Fantasia 100 százalék, hogy nem terhes. Ellenben tele van várakozással, hiszen nemrég írt alá egy szerződést, hogy eljátssza Mahalia Jacksont, és ezért arra kötelezték, hogy hízzon 20 kilót - állítja menedzsere, Bryan Dickens.

Újabb tehetségkutatós Oscar-díj?

A filmnek egyelőre nincs nyoma a legnagyobb nemzetközi mozis portálon, az imdb.com-on.

Mindenesetre Dickens azt nyilatkozta, a forgatást áprilisban kezdik el, így addigra a tehetségkutató 26 éves felfedezettje is igyekszik kikerekedni, hogy minél élethűbben játszhassa el a híres gospel-énekesnőt.

Amennyiben a film megvalósul, úgy a rajongók máris abban reménykednek, hogy kedvencük akár az Oscarra is esélyes lehet majd, hiszen korábban a kritikusok az egekig magasztalták a Bíborszín című darabban nyújtott alakításáért a Broadway színpadán.

Ha minden a terveik szerint alakul, akkor Fantasia Barrino lehetne a második Oscar-díjas tehetségkutatós: a sort Jennifer Hudson nyitotta meg, amikor 2007-ben a Dreamgirls-ért hazavihette az arany szobrot.

Érdekesség, hogy annak idején Barrino nyerte meg az American Idolt, és Hudson csak a második lett. Mindketten pályáztak a Dreamgirls Effie-jének szerepére, de végül Hudson lett a befutó.

Ezt is szeretjük