Ijesztő fotó! Aszott rémséggé fogyott az ismert szupermodell

Eva Herzigova egykor dekoltázsával csábította a férfiakat , de mára nem sok maradt buja kebleiből.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A cseh származású Eva Herzigova szépségével egykor az autós forgalmat veszélyeztette: a kilencvenes években ugyanis - a Wondebra melltartót reklámozva - hatalmas óriásplakátokról mosolygott az elcsigázott vezetőkre.

Mára azonban a buja dekoltázsból nem sok maradt, a szupermodell az állandó fogyókúrázástól véznább, mint valaha. Ha előnytelen pózban kapják lencsevégre, egyértelműen látszik, hogy a bordái majdnem átszúrják a bőrét.

Hihetetlenül sovány

Bizonyítékul elég csak megnézni a 2010-es cannes-i filmfesztiválon készült fotókat, melyeken az egykori szupermodell mosolyog a kamerába. Bár a pózolás a régi, lehetetlen nem észrevenni szinte áttetsző testét és a hátán egyenként megszámlálható csigolyákat.

Nem csoda, ha Herzigovát időről időre meggyanúsítják, hogy a drogok miatt ennyire sovány. Ám a 37 éves sztár sorra visszautasítja a vádakat, mondván, soha nem próbálta a tudatmódosítás ilyetén fajtáját, és azokat sem érti, akik élnek a bódítószerekkel.

Pedig szült is

Akárhogy is, kár, hogy nem tudta megőrizni azt a kis súlytöbbletet, amit néhány éve, a terhessége alatt szedett magára. A pocaklakóval ugyanis 13 kilóval lett nehezebb, és a szülés után is maradt rajta némi fognivaló.

Ugyan akkoriban azt nyilatkozta, semmi baja a hízással, azért kisfia világrajötte után nem sokkal mégiscsak megszabadult minden pluszkilótól - sőt, még többtől is, mint kellett volna.

Pedig igazán feleslegesen aggódott: akkor sem lettek volna anyagi gondjai, ha történetesen két számmal nagyobbra kell cserélnie ruhatárát. Bár ki tudja, lehet, hogy párjának, a multimilliomos olasz Gregorio Marsiajnak csak soványan tetszik.

Ezt is szeretjük