Nemrég szült! Falatnyi sortban lépett a vörös szőnyegre a kétgyermekes sztár

Eva Herzigova Cannes-ban mutatta meg szülés utáni bombaalakját.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a szupermodellek világa első ránézésre kizárólag a csillogásról és a külsőségekről szól, arról sem szabad elfeledkezni, hogy a karcsú alak elérése a legtöbb esetben kitartó munka és kemény önsanyargatás eredménye.

Emellett pedig a kifutók üdvöskéi is ugyanolyan hétköznapi dolgokra vágynak, mint az átlagos nők többsége - karrierjük ívét megszakítva a családalapítást is beiktatják a menetrendbe.

Szülés után is bombaformában

Elég csak az anyaként is tündöklő Claudia Schifferre, Cindy Crawfordra vagy a négygyerekes Heidi Klumra gondolni, aki kisfia születése után alig néhány héttel máris csúcsformában lépkedett a Victoria's Secret kifutóján.

A sort Eva Herzigova is erősíti, ugyanis másfél hónappal második kisfia születése után máris igazi bombázóként jelent meg a cannes-i filmfesztivál egyik május 14-ei bemutatóján.

A kis Philipe március 31-én jött a világra Gregorio Marsiaj üzletembertől, a pár első gyereke, George pedig még 2007 júniusában született.

Nem rejtegette a lábait

Herzigova a rangos eseményen elegáns, fekete rövidnadrágos kosztümöt viselt, melyhez teljesen zárt, fehér blúzt választott - így ezúttal a hangsúlyt nem a dekoltázsára, sokkal inkább dögös, hosszú lábaira helyezte. Megjelenését tűzpiros, extra magas cipővel tette tökéletessé.

A gyönyörű modell csak úgy sugárzott a vörös szőnyegen, sudár alakját 20 évesek is megirigyelhetnék - nehéz elhinni, hogy idén márciusban már a 38-at töltötte.

A szépség egyébként a kilencvenes évektől többször felbukkant a vásznon - egyebek mellett a Zűrangyalok vagy a Modigliani című filmben -, ám az utóbbi néhány évben elsősorban a családra koncentrált.

Ezt is szeretjük