Eva Longoria bikinis fotója - 10 hónappal a szülés után így néz ki

Eva Longoria visszanyerte a szülés előtti alakját. Bikiniben fotózkodott.

eva-longoria-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eva Longoria, a Született feleségek Gabrielle Solisa 2018 júniusában anyai örömök elé nézett. A sztár 43 évesen hozta világra a kis Santiago Enriquét. A szülés óta tíz hónap telt el, ennyi idő alatt pedig a színésznő újra formába hozta magát.

Így fest Eva Longoria bikiniben 10 hónappal a szülés után

A 44 éves barna szépség Instagram-oldalára töltött fel egy bikinis fotót, amely hatalmas sikert aratott rajongói és sztárbarátnői körében is. Victoria Beckham ezt írta neki: "nagyon jól nézel ki! Puszillak". Serena Williams négyszeres olimpiai bajnok teniszező is írt egy dicsérő kommentet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ohmmmm or Ommmmm depending who you are 😎

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés,

Természetesen a rajongói sem hagyták szó nélkül a fotóját: "Remekül nézel ki. Motivációt adsz nekem azért, hogy én is sportoljak, emellett dolgozó édesanyaként próbáljak minél több időt tölteni a gyerekemmel. Köszönöm, hogy nem szerkeszted és filterezed agyon a képeid", "nagyon csinos vagy", "királynő vagy" - fogalmaztak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sunsets.....☀️

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés,

A színésznő 2018 decemberében az Oprah Magazine-nak nyilatkozott arról, hogyan kezdte formába hozni magát a szülés után.

- Adtam időt a testemnek, hogy alkalmazkodjon a terhesség és szülés utáni időszakhoz. Mégis egy baba jött ki belőlem! Egy emberi életet kreált a testem, ezért egyáltalán nem erőltettem meg magam azért, hogy rögtön formába lendüljek. Mióta regenerálódott a testem, többet sportolok, és sokkal jobban figyelek arra, mit is eszem - magyarázta a lapnak.

Eva Longoria a futás és a jóga szerelmese, de ezek mellett súlyemeléses gyakorlatokat is végez. 

Jennifer Lopez közel 50 évesen is bikinis bombázó

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest a nyáron 50. születésnapját ünneplő Jennifer Lopez bikiniben.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük