Botrány a palotában! Félreérthető pózban kapták le a hercegnőt
Eugénia hercegnőről egy kínos kép látott napvilágot, ahol éppen egy medvéhez dörgölőzik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, attól, hogy valaki kékvérű, még ugyanúgy belemehet a bolondozásokba, mint bármilyen másik ember. Az, hogy mindehhez mit fog szólni Erzsébet királynő, már más kérdés.

Eugénia hercegnőről ugyanis elég érdekes képek láttak napvilágot, amiken éppen a botrányt botrányra halmozó Miley Cyrust utánozza.

Egy medvéhez dörgölőzött

A hercegnő egy hatalmas kitömött medvével imitálta az énekesnő táncát, a twerkinget, azaz előre hajolva a csípőjét a medve ágyékához dörgölte. A kép egy kocsmában készült, amikor a 23 éves hercegnő barátaival és családjával síelt egy svájci síközpontban.

A nem éppen hízelgő képet egyik barátja, Harry Wentworth-Stanley töltötte fel az Instagramra, így mindenki számára elérhető. Azt egyelőre nem tudni, a palota mit lép majd az ügyben, ha tesznek egyáltalán bármit.

Mint ismert, ezzel a tánccal járatta le végképp magát a Disney-stúdió egykori üdvöskéje, a 20 éves Miley Cyrus, aki az MTV VMA díjátadó gáláján generált botrányt.

Ez már azért kínos

Még duettpartnere, Robin Thicket is rosszul érezte magát, a kirobbanó siker helyett inkább sokkoló döbbenet söpört végig a közönség soraiban is.

Az angoloknál nem Eugénia képe volt az egyetlen kínos a múlt héten, ugyanis David Cameronról is megjelent egy kép, ahol egy nő ágyában alszik, mellette pedig a hivatalos miniszteri táska, azaz a red box volt.

Később persze kiderült, hogy a hölgy a kép előterében nem volt más, mint az egyik családtag, és a képet a miniszter testvére posztolta.

Ezt is szeretjük