Botrány a palotában! Félreérthető pózban kapták le a hercegnőt

Eugénia hercegnőről egy kínos kép látott napvilágot, ahol éppen egy medvéhez dörgölőzik.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, attól, hogy valaki kékvérű, még ugyanúgy belemehet a bolondozásokba, mint bármilyen másik ember. Az, hogy mindehhez mit fog szólni Erzsébet királynő, már más kérdés.

Eugénia hercegnőről ugyanis elég érdekes képek láttak napvilágot, amiken éppen a botrányt botrányra halmozó Miley Cyrust utánozza.

Egy medvéhez dörgölőzött

A hercegnő egy hatalmas kitömött medvével imitálta az énekesnő táncát, a twerkinget, azaz előre hajolva a csípőjét a medve ágyékához dörgölte. A kép egy kocsmában készült, amikor a 23 éves hercegnő barátaival és családjával síelt egy svájci síközpontban.

A nem éppen hízelgő képet egyik barátja, Harry Wentworth-Stanley töltötte fel az Instagramra, így mindenki számára elérhető. Azt egyelőre nem tudni, a palota mit lép majd az ügyben, ha tesznek egyáltalán bármit.

Mint ismert, ezzel a tánccal járatta le végképp magát a Disney-stúdió egykori üdvöskéje, a 20 éves Miley Cyrus, aki az MTV VMA díjátadó gáláján generált botrányt.

Ez már azért kínos

Még duettpartnere, Robin Thicket is rosszul érezte magát, a kirobbanó siker helyett inkább sokkoló döbbenet söpört végig a közönség soraiban is.

Az angoloknál nem Eugénia képe volt az egyetlen kínos a múlt héten, ugyanis David Cameronról is megjelent egy kép, ahol egy nő ágyában alszik, mellette pedig a hivatalos miniszteri táska, azaz a red box volt.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Később persze kiderült, hogy a hölgy a kép előterében nem volt más, mint az egyik családtag, és a képet a miniszter testvére posztolta.

Ezt is szeretjük