Rajtuk is kifogott a 7. év! Újabb sztárpár döntött a válás mellett
Az amerikai színészházaspár, Ethan Embry és Sunny Mabrey hét év házasság után válik el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyakran hallani, hogy egy párkapcsolatban mérföldkőnek számít a hetedik év. Erre sajnos az amerikai sztárpár, Ethan Embry és Sunny Mabrey szerelme sem cáfolt rá, a színészházaspár útjai ugyanis hamarosan végleg elválnak.

Ethan Embryt a kilencvenes évektől számos filmben láthattuk, például a Sasszem és az Elhagyott szoba című horrorban, de több vígjátékban is szerepelt, emellett pedig számos közkedvelt sorozatban bukkant fel, így a hazai nézők előtt sem ismeretlen.

Hét év után vége

Sunny Mabrey modellből lett színésznő, leginkább futottak még kategóriás produkciókban játszott, ezek közül legismertebb a Kígyók a fedélzeten című 2006-os akciófilm, amiben Samuel L. Jackson és Julianna Margulies mellett tűnt fel a vásznon.

A pár 2005 júliusában mondta ki a boldogító igent, most azonban a 36 éves színésznő összeegyeztethetetlen különbségekre hivatkozva benyújtotta a válókeresetet a Los Angeles-i bíróságon.

Amint a People magazin beszámol róla, a pár idén április óta él külön, és minden jel arra mutat, hogy hamarosan - hét év házasság után - hivatalosan is elválnak útjaik.

Nem született gyermekük

A válópert megkönnyítheti, hogy nem született közös gyermekük, csak a 34 éves színésznek van egy 12 éves fia, Cogeian Sky Embry, még az előző kapcsolatából.

Ő ugyanis már volt egyszer nős korábban, így nem ez az első zátonyra futott házassága: Amelinda Smith-szel négy évig éltek együtt, 2002-ben váltak el.

Arról nincs információ, hogy vajon miért nem született gyermekük az együtt töltött hét év során, illetve ez közrejátszott-e kapcsolatuk megromlásában.

Ezt is szeretjük