Több mint 200 kilót nyomott a duci színész - A felére sikerült lefogynia
Ethan Suplee amellett, hogy lefogyott, még ki is gyúrta magát.

ethan-suplee-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ethan Suplee színészt sokan az Amerikai história X és A nevem Earl című sorozatokból ismerhetik. A sztár sokáig küzdött a plusz kilókkal, volt, hogy 240 kilót mutatott alatta a mérleg, azonban az évek alatt sikerült lefogynia.

Az elmúlt hónapokban a testépítés is egyre nagyobb szerepet játszott az életében, és sikerült egy kész izomkolosszussá kigyúrnia magát.

Ethan Suplee elképesztő átalakulása

A 43 éves színész legfrissebb fotóin remek formában van, talán még a leghűségesebb rajongói sem ismernék fel őt egyből az utcán, annyira megváltozott. Nagyon izmos lett, ráadásul még hosszú szakállat is növesztett, ami még inkább új karaktert adott a megjelenésének.

2020 januárjában indította el az American Glutton című podcastját, amiben fogyásának történetéről mesél. Az első epizódban bevallotta, ötévesen a nagyszülei ráparancsoltak, hogy egyen kevesebbet, ezzel azonban éppen az ellenkezőjét váltották ki nála, csak még jobban kívánta a finomabbnál finomabb falatokat. Tízévesen már 90 kiló volt, ekkor édesapja kérésére fogyókúrázni kezdett, azonban a szülei nem voltak túl következetesek a nevelésében, hiszen az édesanyja pont leállította a diétáról.

- Miután akkor gyerekként abbahagytam a diétázást, 20 éves koromig nem is gondoltam a fogyókúrára. Állandóan kajával tömtem magam, és sajnos az alkoholnak és a drogoknak sem tudtam akkoriban nemet mondani.

Akkor jött rá, hogy életmódot kell váltania, amikor egyszer repülőgépen utazott.

- Emlékszem, hogy kaptam a biztonsági övhöz egy hosszabbítót, hogy be tudjam magamat csatolni, de még így sem sikerült ezt végrehajtanom. Ráadásul a repülőkön mindig két jegyet kellett vennem egymás mellé, hogy elférjek kényelmesen - vallotta be.

240 kiló volt a legnagyobb súlya, és a legkisebb pedig 100 kilogramm volt. Az izomépítés miatt most 100 kiló felett van, de még így is feleakkora, mint a régi fotóin.

A leglátványosabb sztárfogyások

Képes összeállításunkban olyan hírességeket mutatunk, akik több tíz kilótól szabadultak meg az elmúlt években.

Ezt is szeretjük