Erzsébet királynőnél betelt a pohár: egy bennfentes árulta el, miért
Erzsébet királynő szíve szerint visszatérne a Buckingham-palotába.

erzsébet-kiráynő-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus-világjárvány miatt Erzsébet királynő és Fülöp herceg 2020 márciusában vonult karanténba, a Buckingham-palotából a Windsor-kastélyba helyezték át a bázisukat. A nyári időszakot a skóciai Balmoralban töltik, ahol szeptember elejéig tartózkodnak hivatalosan.

Ezután viszont még nem térnek vissza Londonba, a királynő legnagyobb bánatára.

Erzsébet királynő szeretne visszatérni Londonba

A Vanity Fairnek egy bennfentes árulta el, hogy a királynő bármennyire is szereti windsori birtokát, már betelt nála a pohár, azt kívánja, hogy térjen vissza minden a régi kerékvágásba.

GettyImages-687321274
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- A királynő szereti Windsort, kényelmesen érzi ott magát, de bizonyos feladatai miatt vissza kell térnie Londonba, az ingázást tervezgeti. A fővárosban akar ismét dolgozni, szeretné, ha minden normalizálódna, ugyanerre vágynak a palota munkatársai is - árulta el a lapnak a közeli forrás.

A 94 éves uralkodónőnek azt tanácsolták, hogy ne vállaljon el személyes találkozókat, nehogy véletlenül elkapja a vírust, mivel a fertőződés szempontjából a veszélyeztetett csoportba tartozik. A nyilvánosság előtt sem mutatkozott, a legutolsó képek Beatrice hercegnő esküvőjén készültek róla. A királyi család többi tagja, például Károly, Kamilla, Vilmos és Katalin a nyár folyamán vállaltak olyan feladatokat, amelyek során más emberekkel találkoztak. 

GettyImages-539545772
Fotó: Jeff Spicer / Getty Images Hungary

Bár Balmoralban a királynő és Fülöp herceg végre újra találkozhattak szeretteikkel, de a tervek szerint egyelőre Windsorba térnek csak vissza. A királyi források azt is elárulták, hogy Erzsébet mindent megtesz azért, hogy novemberben részt vegyen a brit háborús hősök megemlékezésén, amit az 58 éves uralkodása alatt egyszer sem hagyott ki.

Menyasszonyi ruhák a királyi családban

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen menyasszonyi ruhákban mondták ki az igent a királyi család tagjai.

Ezt is szeretjük