Erzsébet királynő is fél a koronavírustól - Új szabályt hozott a királyi udvarban
Erzsébet királynő egy darabig nem fog kezet azokkal, akiket fogad a palotában.

erzsébet-királynő-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Kínából indult koronavírus egyre jobban terjed el a világon, Európában főleg Olaszországot sújtja a betegség. Nagy-Britanniában szintén napról napra rosszabbodik a helyzet, ráadásul már ott is volt halálos áldozata a betegségnek.

Főleg az idős emberekre nézve veszélyes a COVID-19, nem csoda, hogy a 93 esztendős Erzsébet királynő is egy új szabályt alkotott meg, írta meg a Daily Mail brit lap.

Erzsébet királynő szigorított a koronavírus miatt

A királynő úgy döntött, hogy a belátható jövőben nem fog kezet senkivel sem, akit fogad a Buckingham-palotában, erősítette meg a lapnak Erzsébet egyik segédje.

Ezt a héten vezette be, ugyanis még a múlt héten kezet fogott a vendégeivel, azonban tegnap, amikor találkozott Nagy-Britannia Srí Lanka-i nagykövetével, Saroja Sirisenával és annak férjével, feléjük már nem nyújtotta a jobbját. Ugyanígy tett hétfőn a Nemzetközösség napja alkalmából megrendezett szertartáson a westminsteri apátságban, ott sem fogott kezet senkivel, beleértve az angol miniszterelnököt, Boris Johnsont. 

Ezt a szabályt a saját védelme miatt alkotta meg magának. Teljesen érthető, hogy a királynő félti az egészségét, ugyanis életkora miatt őt is a veszélyeztetettek közé sorolják. Áprilisban lesz 94 esztendős.

Így képviselte utoljára a királyi családot Meghan hercegné

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Meghan hercegné a legutolsó hivatalos látogatásán, amit a királyi család képviseletében tett.

Ezt is szeretjük