Erzsébet királynő így veri át a rajongóit - Meglepő dologra derült fény
Ezt biztosan nem gondoltad volna az uralkodónőről.

erzsebet-kiralyno-integet-mukez-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő a kifinomultság és elegancia élő megtestesülése, akire a Brit Birodalom büszke mintaképeként tekint az egész világ. Van azonban egy olyan oldala is, amit csak a családja ismer.

Ilyen rafinált nő valójában

A róla készülő dokumentumfilmben, mely a Queen of the World - azaz A világ királynője - címet kapta, a lánya, Anna hercegnő mesélt arról, hogy valójában milyen rafinált és vicces tud lenni az édesanyja. 

Az köztudott, hogy a családon belül mindig vicces ajándékokkal lepik meg egymást. Különösen igaz ez a karácsonyra, ahol minél olcsóbb, de nagyon találó meglepetéseket eszelnek ki egymásnak. Katalin például néhány évvel ezelőtt egy Növessz magadnak barátnőt-készletet vett Harry-nek, a herceg pedig Hát nem nagy cafka az élet? feliratú zuhanysapkával lepte meg a királynőt - amit mellesleg imádott.

erzsebet-kiralyno-integet-mukez-nagy

Mint kiderült, az élet más területein is értékeli a humoros ajándékokat, ugyanis egy csapat ausztrál diák neki ajándékozott egy műkezet, ami gombnyomásra integet helyette. A tanulók viccnek szánták a meglepetést, Erzsébetnek azonban annyira megtetszett, hogy azóta is sűrűn használja, ha elfáradt a keze a sok integetéstől. Végül is egy 92 éves asszonyról beszélünk, akitől már nem is várhatnák el, hogy órákig lóbálja a karját.

Anna hercegnő jót nevetett a műsorban azon, hogy a királynőhöz mennyire hozzánőtt a csínynek szánt darab - azóta szinte mindenhová magával viszi a különös találmányt. Szóval, ha a kocsiban ülve integet, akkor jó esély van rá, hogy nem az ő kezét, hanem a rafinált műkezet láthatjuk.

Ezt is szeretjük