Erzsébet nem hagyja annyiban - A királynő így próbálja a családot egyben tartani
Erzsébet királynő mindenben támogatja Harry herceget és Meghant.

erzsébet-királynő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta Meghan hercegné bekerült a brit királyi családba, egyre több írás jelent meg arról, hogy Harry herceg és szeretett bátyja, Vilmos viszonya mennyire megromlott azóta. Sokáig csak a családhoz közeli források kotyogtak el információkat arról, mi is folyik a háttérben, például Meghan elmarja férjét mindenkitől, de persze voltak hivatalos bejelentések is, amik szintén arra adtak gyanút, hogy valami nincs rendben a két testvér között, 2019 márciusában jelentették be, hogy Harryék elköltöznek Katalinék szomszédságából, a Kensington-palotából, új otthonuk azóta a windsori Frogmore Cottage lett. Októberben a sussexi herceg nyilatkozata is nagyon árulkodó volt, akkor elmondta, hogy Vilmossal jelenleg más utakon járnak, nem látogatják egymást annyiszor, mint régen, illetve mint minden testvérnek, nekik is vannak jobb és rosszabb periódusaik.

Erzsébet királynő ezért látogatja sűrűn Harryéket

Erzsébet királynő nem nézi jó szemmel, hogy két unokája kapcsolata nem a legfényesebb. A család egysége fenntartása érdekében igyekszik minél több időt Harryvel és Meghannal, illetve a kis Archie-val tölteni, tudta meg a The Sun brit bulvárlap a családhoz közel álló forrástól.

- A herceg és a hercegné sűrűn látja a királynőt, mióta Windsorban élnek. Ez az oka annak, hogy nem tartottak Skóciába nyaralni a családdal, Erzsébet a karácsonyi terveiket is támogatja - magyarázta a bennfentes a lapnak.

November 13-án megírtuk, hogy Harry és Meghan azt tervezik a pletykák szerint, hogy nem Erzsébet királynőékkel töltik az ünnepeket, ezzel felrúgva a családi hagyományokat. A hírt másnap hivatalosan is bejelentették, helyette a karácsonyt Meghan édesanyjával, Doriával fogják eltölteni.

Nem a királynő az egyetlen, aki próbálja a család egységét fenntartani, Katalin hercegné is szeretné, ha visszatérne az idilli hangulat, és rendeződnének a viszonyok, derült ki október végén, miután megjelent a Harry és Meghan afrikai útjáról készült dokumentumfilm, melyben a sussexi hercegné bevallotta, egyáltalán nincs most jól. Cambridge hercegnéje nagyon megsajnálta ekkor sógora feleségét.

- A színfalak mögött azt súgták meg nekem, hogy Katalin mindent megtesz azért, hogy összehozzon mindenkit, és segítsen Meghanon. Senki nem szeretné Erzsébet királynőt cserbenhagyni, emiatt Katalin privát módon szeretné rendezni a viszonyukat. Úgy tudom, sikeresen elérte Meghant, és beszélt is vele telefonon - nyilatkozta Phil Dampier, a királyi család egyik régi bennfentese az Expressnek.

Így hasonlít Haya hercegnő és Katalin hercegné stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonló Katalin hercegné és a szökött dubaji hercegnő stílusa.

Ezt is szeretjük