Erzsébet békejobbot nyújtott Harry hercegnek - Egy bennfentes kotyogta ki
Erzsébet királynő és Harry herceg megbeszélték a problémáikat.

erzsébet-harry-meghan-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné március 31-ével hivatalosan is visszalép betöltött szerepkörükből a királyi család magas rangú tagjaiként. Ezzel lemondanak a királyi címről és az ő királyi fensége megszólításról, a royal kifejezést és a Sussex Royal brandet nem használják, anyagilag függetlenné válnak, illetve Anglia mellett Kanada lesz a másik otthonuk.

Ebben a hónapban képviselik utoljára a koronát, március 9-én lesz az utolsó hivatalos feladatuk, a Westminster apátságba látogatnak el a királyi család többi tagjával, ugyanis ott rendezik meg a Nemzetközösség napját. Harry már a múlt héten visszatért Angliába, hiszen az Invictus Games rendezvényen voltak feladatai, jutott ideje arra is, hogy Erzsébet királynővel megbeszéljék a problémáikat.

Erzsébet királynő és Harry herceg megbeszélték a gondjaikat

Stresszes és nehéz hónapok vannak a család háta mögött, így várható volt, hogy lesz egy komolyabb beszélgetés a herceg és az uralkodónő között. A The Sun bulvárlapnak egy udvari bennfentes árulta el, hogy Harry és a királynő vasárnap négy órán át beszélgettek egymással a windsori kastélyban. Erzsébet leszögezte szeretett unokájának, hogy Meghannal és Archie-val együtt mindig tárt karokkal fogják őket várni, ha valaha is újra szeretnék hivatalosan képviselni a királyi családot.

- Remélhetőleg sikerült mindent tisztázniuk. A királynőnek sokat kellett beszélnie Harryvel, és ez volt az ideális idő, amikor mindketten elmondhatták a maguk álláspontját. Amikor a hercegi pár bejelentette, hogy visszalépnek, minden annyira hirtelen történt, hogy ezt az időszakot az összes érintett komoly stresszként élte meg - magyarázta a bennfentes, majd hozzátette, hogy ez a több órás beszélgetés nyugodt körülmények között zajlott.

A királynőt nagyon elszomorította, hogy most márciusban nem láthatja legkisebb dédunokáját, Archie-t.

- Van abban igazság, hogy tényleg mérges amiatt, mert az unokája és Meghan visszalépnek, és többet is szeretné látni Archie-t, de ez igaz Károly hercegre és a család többi tagjára is. Azonban elfogadja Harry döntését, és azt is megérti, hogy miért szeretnének Észak-Amerikában élni - tette hozzá.

Kiemelte, a királynő szemében Harry ugyanúgy a szeretett unokája maradt, és mindig is számítani fog rá. Amikor kijelentette, hogy nem használhatja a pár a royal kifejezést, több sajtóorgánum lehozta, hogy Meghanék nagyon megsértődtek emiatt a királynőre, nos ezt a konfliktusukat is sikerült rendezniük. Erzsébet úgy véli, hogy a megállapodásuk csak akkor marad érvényes, ha a hercegi pár nem él vissza a királyi kifejezéssel.

Meghan hercegné legszebb 2019-es ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű ruhákat hordott Meghan hercegné a tavalyi évben.

Ezt is szeretjük