Már 16 éves! Eros Ramazotti lánya bűbájos tinédzserré érett
Fotó!
Eros Ramazzotti és Michelle Hunziker közös nagylánya, Aurora Sophie már 16 éves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eros Ramazzotti, akinek nevéhez olyan dalok köthetők, mint a Cose della vita vagy éppen a Fuoco nel fuoco, jelenleg boldog kapcsolatban él Marica Pellegrinellivel, kislányuk, Raffaella Maria pedig már lassan egy éves lesz.

Azt azonban kevesebben tudják, hogy a sármos olasz énekesnek van egy nagylánya is: Aurora Sophie idén már a 16. születésnapját tölti be.

A legnagyobb kincs

Eros Aurora édesanyjával, a svájci származású televíziós műsorvezető Michelle Hunzikerrel négy éven keresztül élt boldog házasságban, majd vált el tőle hosszadalmas, hét éven át tartó, botrányoktól sem mentes procedúra során.

- Aurora a legnagyobb kincs az életemben - nyilatkozta Eros, amit mi sem bizonyít jobban, hogy 1996-os dalát, L’Aurorát, kislányának írta, nevét pedig gót betűkkel jobb karjára tetováltatta.

Eros kicsi lányából az évek során csinos tinédzser lett. Híres szülők gyermekeként pedig nem meglepő, hogy a lesifotósok gyakran követik, így már azt is megörökítették, amint Aurora cigarettára gyújt.

Új család

A 48 éves Erosnak a válása után egyébként sokáig csak futó kapcsolatai voltak, hírbe hozták többek között az énekesnővel, Anastaciával, akivel állítólag a közös videóklip forgatásukon melegedtek össze.

2010-ben ugyanakkor az olasz sármőr egy jótékonysági divatbemutatón megismerkedett Marica Pellegrinellivel, akinek oldalán, úgy tűnik, újra megtalálta a boldogságot.

Tavaly augusztus másodikán született meg első közös gyermekük, Raffaela - azt azonban még nem lehet tudni, vajon Eros oltár elé vezeti-e új kedvesét.

Ezt is szeretjük