Mit szól ehhez Anna Kournikova? Enrique Iglesiast egy női rajongójával kapták le

Enrique Iglesias egy női rajongójával csókolózott.

enrique-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Enrique Iglesias a péntek esti Las Vegas-i koncertje előtti rajongói találkozójáról töltött fel egy rövid videót, ami sokaknál kicsapta a biztosítékot.

A 47 éves énekes egy női rajongójával váltott csókot, amit azért ítéltek el sokan, ugyanis a sztár három gyermeket nevel Anna Kournikovával.

Enrique Iglesias és a női rajongó csókja

A hivatalos Instagram-oldalán található meg a videó: az elején csak a nő arcára nyomott egy puszit, majd hirtelen a rajongó megragadta és csókolózni kezdett vele. Iglesias valószínűleg nem akart tapintatlan lenni, így engedte, hogy megtörténjen a csók, egy pillanatra még a fenekére is rátette a kezét, majd a legvégén eltolta magától a nőt, és mosolyogva továbbment. A titokzatos rajongónak végig ott volt a kezében a telefonja, hogy megörökítse a pillanatot.

Az Instagramra feltöltött rövid videó megosztotta a követőket, többen leírták, szívesen lettek volna az asszony helyében, mások viszont illetlennek tartották az egész helyzetet, tekintettel arra, hogy a latin szívtipró már 21 éve párkapcsolatban él Anna Kournikovával, aki három gyereket is szült neki.

"A feleséged nem lesz mérges emiatt?" "Milyen helytelen viselkedés ez egy olyan férfitól, akinek az egész családja láthatja ezt otthon!" "Sajnálom, hogy ezt a szeretteinek is végig kell néznie!" "Ezt Anna mégis hogyan engedheti meg?" - fogalmazták a felháborodott kommentelők.

Enrique Iglesias és Anna Kournikova gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép családot alapított Enrique Iglesias és Anna Kournikova.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük