Mit szól ehhez Anna Kournikova? Enrique Iglesiast egy női rajongójával kapták le
Enrique Iglesias egy női rajongójával csókolózott.

enrique-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Enrique Iglesias a péntek esti Las Vegas-i koncertje előtti rajongói találkozójáról töltött fel egy rövid videót, ami sokaknál kicsapta a biztosítékot.

A 47 éves énekes egy női rajongójával váltott csókot, amit azért ítéltek el sokan, ugyanis a sztár három gyermeket nevel Anna Kournikovával.

Enrique Iglesias és a női rajongó csókja

A hivatalos Instagram-oldalán található meg a videó: az elején csak a nő arcára nyomott egy puszit, majd hirtelen a rajongó megragadta és csókolózni kezdett vele. Iglesias valószínűleg nem akart tapintatlan lenni, így engedte, hogy megtörténjen a csók, egy pillanatra még a fenekére is rátette a kezét, majd a legvégén eltolta magától a nőt, és mosolyogva továbbment. A titokzatos rajongónak végig ott volt a kezében a telefonja, hogy megörökítse a pillanatot.

Az Instagramra feltöltött rövid videó megosztotta a követőket, többen leírták, szívesen lettek volna az asszony helyében, mások viszont illetlennek tartották az egész helyzetet, tekintettel arra, hogy a latin szívtipró már 21 éve párkapcsolatban él Anna Kournikovával, aki három gyereket is szült neki.

"A feleséged nem lesz mérges emiatt?" "Milyen helytelen viselkedés ez egy olyan férfitól, akinek az egész családja láthatja ezt otthon!" "Sajnálom, hogy ezt a szeretteinek is végig kell néznie!" "Ezt Anna mégis hogyan engedheti meg?" - fogalmazták a felháborodott kommentelők.

Enrique Iglesias és Anna Kournikova gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép családot alapított Enrique Iglesias és Anna Kournikova.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük