42 évesen apa lett az énekes - Felesége titokban ikreknek adott életet
Megszülettek Enrique Iglesias és Anna Kournikova kisbabái.

enrique-iglesias-anna-kournikova-ikrek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Titokban megszülettek a jóképű spanyol énekes, Enrique Iglesias és az egykori teniszcsillag, Anna Kournikova kisbabái - holott azt sem tudta senki, hogy a sportolónő gyermeket vár.

Egy kisfiuk és egy kislányuk született

A TMZ közölte le elsőként a meglepő hírt arról, hogy Anna titokban ikrekkel ajándékozta meg élete párját: a hétvégén született meg a kis Nicholas és Lucy.

A két sztár 2001 óta alkot egy párt: a teniszezőnő szerepet kapott az énekes Escape című videoklipjében, és rögtön egymásba szerettek. Habár 16 éve együtt vannak, a hivatalos információk szerint még nem házasodtak össze - igaz, Annát tavaly egy hatalmas gyémántgyűrűvel az ujján kapták le a fotósok, így az is lehet, hogy ahogy a sztár terhességét, ezt is hónapok óta titkolják.

A 42 éves énekes korábban ezt nyilatkozta:

- Nincs szükségünk egy papírra ahhoz, hogy boldogok legyünk. Nem hiszek a házasságban, talán azért, mert elvált szülők gyermeke vagyok. Manapság már az sem szégyen, ha valakinek házasságon kívül születnek gyerekei. Szerintem az egyetlen fontos dolog az, hogy jó apja vagy anyja legyél azoknak a gyerekeknek - mondta korábban a Daily Mailnek.

Ezt is szeretjük