A Trónok harca színésznője köldökig kivágott estélyit húzott - Emilia Clarke az Emmy-gála legszexibb sztárja volt

A Trónok harca sztárjai sem hagyták ki az idei Emmy-gálát.

Emmy-gála 2019 Trónok harca sztárjai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az HBO egyik legsikeresebb sorozata, a Trónok harca nyolc évad után, idén májusban ért véget. Természetesen az utolsó évadért is jelölték a szériát a legjobb drámasorozat kategóriában, amit meg is nyert. A díjátadó történetében nem volt még egy olyan sorozat sem, ami ennyi díjat bezsebelt volna. A vasárnap este megrendezett 71. Emmy-gálán természetesen a sorozat sztárjai is részt vettek, hiszen több színész is esélyes volt rá, hogy nyerjen egy szobrocskát.

Így festettek a Trónok harca sztárjai a gálán

A legjobb férfi mellékszerepért járó díjat a Tyriont alakító Peter Dinklage kapta, így a tíz jelölésből összesen kettőt sikerült a Trónok harca csapatának begyűjtenie. A vasárnapi díjátadó egyfajta utolsó csapatépítőként is szolgált a sztárok számára, hiszen most utoljára képviselték a népszerű szériát ezen a gálán. Ami a vörös szőnyeges megjelenést illeti, a női szereplők idén is kitettek magukért, közülük a legbevállalósabb Emilia Clarke volt, aki egy köldökig kivágott estélyit választott az eseményre. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek a Trónok harca sztárjai a 71. Emmy-gálán.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük