Hugh Grant le sem vette kezét csinos feleségéről - Fotókon az Emmy-gála sztárpárjai
Ezek a sztárpárok jelentek meg együtt az idei Emmy-gálán.

hugh-grant-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy nap volt a tegnapi Los Angelesben, ugyanis 71. alkalommal rendezték meg a tévés Oscarnak is becézett Emmy-gálát. A sztárvilág krémje is felvonult a vörös szőnyegen, sokan csak egyedül érkeztek, ám többeket is elkísért a párjuk a jeles eseményre.

Fotókon az Emmy-gála sztárpárjai

Az 59 éves Hugh Grant sokáig képtelen volt megállapodni, producer feleségével, Anna Elisabet Ebersteinnel is hosszas huzavona után mondták ki a boldogító igent, hiszen egy év járás után, 2013-ban elhagyta Annát az exéért, de két évvel később rájött, hibát követett el, és mégis a nála 19 évvel fiatalabb nő élete nagy szerelme, így sikerült újrakezdeniük a kapcsolatukat. Végül 2018-ban házasodtak össze, az esküvő előtt sokáig nem is mutatkozott együtt a sztár szerelmével, napjainkban viszont már büszkén pózol vele. Az Emmy-gálán is együtt jelentek meg, ahol a Bridget Jones-filmek szívtiprója le se vette kedveséről a kezét.

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük az idei Emmy-gála legaranyosabb sztárpárjait.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük