Transznemű színésznő volt az Emmy-gála legszebbje - Laverne Cox estélyijén ámult mindenki

Képeken az Emmy-gála legjobban öltözött sztárjai.

emmy-gala-2019-legszebb-ruhak-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tegnap este megrendezésre került az úgynevezett kreatív Emmy-gála, ahol a vendégszereplő sorozatsztárokat, dokumentumfilmeket, szinkronhangokat díjazta a szakma, a rendes Emmy-díjkiosztó előszobájaként.

A 2019-es Emmy-gála legszebbjei

Természetesen már a kreatív Emmyn is számos hollywoodi híresség jelent meg káprázatos ruhakölteményekben. Az este legszebbje egyértelműen a Túlélni a női börtönt sztárja, Laverne Cox volt, aki Sophia Bursetet alakítja a népszerű sorozatban. Ugyan jelölték a legjobb női vendégszereplő kategóriában, de végül Cherry Jones kapta a díjat A szolgálólány meséjéért.

A nyíltan transznemű színésznő egy texturált, fekete, hercegnős estélyiben jelent meg a vörös szőnyegen, melyet Zac Posen álmodott meg az őszi kollekciója részeként. A kreáció 11 990 dollárba, azaz átszámítva 3 és fél millió forintba került.

Összeállításunkban megnézheted a legszebb sztárokat - neked kinek a ruhája tetszett a legjobban?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük