Az idén 80 éves Jane Fonda mindenkit túlragyogott az Emmy-gálán - Gyönyörű estélyibe bújt

Jane Fonda ámulatba ejtően nézett ki a tegnap esti gálán.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Jane Fonda ámulatba ejtően nézett ki a tegnap esti gálán.

Vasárnap este rendezték meg a Los Angeles-i Microsoft Theaterben a 69. Emmy-gálát, amelynek egyik legcsinosabb sztárja Jane Fonda volt. A 79 éves amerikai színésznőt a Grace and Frankie című Netflix-sorozatban nyújtott alakításáért jelölték a díjra, de az elismerést végül Julia Louis-Dreyfus vehette át Az alelnök című szériáért.

A Barbarella egykori bombázója mindenkit rabul ejtett a vörös szőnyegen. Jane Fonda gyönyörűen nézett ki pink estélyijében, remekül állt új frizurája, arról nem is beszélve, hogy legalább 15-20 évet is letagadhatna az életkorából, olyan csodásan néz ki ma is. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan ragyogott mindenkit túl Jane Fonda az Emmy-gálán.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük