Elképesztő! Drámaian megváltozott Emma Watson
Emma Watson egy hete, a Glastonbury Fesztiválon még a szokásos formáját hozta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bármennyire is kétségbeejtő a fanatikus rajongók számára, már az utolsó Harry Potter-film is az utómunkálatoknál tart. Bár tény, egy ideig még várni kell, hogy a Harry Potter és a halál ereklyéi címet viselő kétrészes darab a mozikba jut.

Mindenesetre a szereplőkkel bárki találkozhat, aki van olyan szerencsés, hogy összefut velük valahol a szigetországban vagy éppen a tengerentúlon.

Hol vannak a loknik?

Már ha rájuk ismer - merthogy Emma Watson a napokban olyan drámai változáson esett át, hogy rajongó legyen a talpán, aki első pillantásra felismeri.

No, szerencsére nem hízott el, és csúnya sebek sem borítják, a változás mégis szembeötlő. A bájos színésznő ugyanis nem mástól, mint a már-már védjegyévé vált loknijaitól vált meg, és egészen rövid hajat vágatott magának.

Sőt, az internetnek köszönhetően még az sem maradt titok, hol is készült a nagy mű. A New York-i Cutler Salon ugyanis nem sokkal a beavatkozás után rögtön beszámolt a nagy eseményről a fodrászat Facebook-oldalán.

- Rodney vágta le Emma Watson haját, hamarosan megmutatjuk a végeredményt, elképesztő lesz!

Amerikai diáklány

Hogy mindez nem Londonban, hanem az amerikai nagyvárosban történt, az nem véletlen.

Akik követik pályafutását, bizonyára tudják, a húszéves sztár 2009 ősze óta az Egyesült Államokbéli Rhode Island-en lévő Brown Egyetem hallgatója, ahol igyekszik normális diákéletet élni, és a falakon kívül hagyni Hermione Granger karakterét, az egész HP-mizériával együtt.

- Sokáig féltem, hogy mindenki azt gondolja majd: de hát te híres vagy, ingyen kapod a márkás cuccokat, miért kéne, hogy normálisnak tekintsünk? - osztotta meg félelmeit a nyilvánossággal egy korábbi interjújában.

Ezt is szeretjük