Ezrek előtt bukott orra Emma Thompson! Képeken a kínos helyzet
Emma Thompson ezrek előtt égett be, amikor elhasalt az ő tiszteletére tartott eseményen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emma Thompson kínos szituációba került, amikor elesett egy Los Angeles-i ünnepségen, ahol ő volt a figyelem középpontjában.

Az Oscar-díjas színésznő kéz- és láblenyomatát foglalták betonba a híres Hollywood Chinese Theater előtt, ám elveszítette az egyensúlyát és elvágódott.

Elesett Emma Thompson

A színésznő hevesen gesztikulált, ahogy éppen a jelen lévő tömegnek magyarázott, majd nem tudni, hogyan, először térde esett, majd elterült a vörös szőnyegen.

A körülötte álló férfiak siettek a segítségére, ő pedig vörös arccal nem győzött elnézést kérni. Ahogy az már lenni szokott Hollywoodban, rögtön elindult a pletyka, hogy a színésznő talán több pohárral ivott az ünnepségen, mint azt ildomos lett volna.

Az 54 éves színésznő tiszteletére tartott eseményen megjelent Tom Hanks is, akivel legutóbb közösen forgatták a Saving Mr. Banks című filmet, mely várhatóan december 20-án kerül az amerikai mozikba.

Mary Poppins mindenkit megment

A film középpontjában P. L. Travers áll, aki a Mary Poppins-könyvek szerzője, és akinek az életét követhetjük nyomon a sanyarú gyerekkorától kezdve a Walt Disney-vel folytatott tárgyalásokig. Megtudhatjuk, kiről is mintázta a családapát, a megmentésre szoruló Mr. Bankset.

A Mary Poppins első könyve egyébként 1934-ben jelent meg és akkora siker lett, hogy még hét folytatása következett. 1964-ben készült belőle először film Julie Andrews, Dick Van Dyke, David Tomlinson, és Glynis Johns főszereplésével.

Az egy évvel később forgatott Muzsika hangja Mária kisasszonya meg is kapta az Oscar-díjat az esernyővel közlekedő nevelőnő szerepéért.

Ezt is szeretjük