A 47 éves Eminem felismerhetetlen lett szakállal - Így tutira elmennél mellette az utcán
Eminem rengeteget változott az elmúlt években.

eminem-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es és a 2000-es évek egyik legnagyobb durranása Eminem volt, aki karrierje során az egyik legnépszerűbb rapperévé nőtte ki magát. Dalai nemcsak a rap műfaj rajongóihoz, hanem a populárisabb zenéket kedvelőkhöz is eljutottak. 

Pályafutása alatt összesen 11 albumot jelentetett meg, volt, hogy a reflektorfény jobban rávetült, máskor hónapokig nem láthatták a rajongók. Amikor befutott, hidrogénszőke hajjal volt látható, később viszont sötétbarnára váltott. Mivel januárban dobta piacra új lemezét, a Music To Be Murdered By-t, így most ismét többször jelenik meg a nyilvánosság előtt.

Eminem rengeteget változott

Az természetes, hogy az idő múlásával a hírességek nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is átalakuláson esnek át, azonban Eminem azon sztárok közé tartozik, akik régi énjükhöz képest hatalmas változáson mentek keresztül. 

A róla készült új fotókon nagyon másképp néz ki, ez a szakáll teljesen más karaktert ad az arcának. Akik a régi külsejével szokták meg, talán fel sem ismernék őt az utcán. 

A Twitteren számos rajongója megjegyezte, hogy éveket letagadhatna a korából.

"Eminem 47, de mégis úgy néz ki, mint egy 27 éves.", "Eminem nagyon fiatalos és friss. Jót tett neki, hogy kicsit visszavonult a médiából." - írták.

A szakálla megosztotta az embereket, valaki szerint sokkal jobban néz ki vele, mint anélkül. Míg más ezt írta: "Eminem talán az egyetlen férfi a világon, aki rosszabbul fest szakállal, mint megborotválkozva."

A Backstreet Boys szívtiprója így megváltozott

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a Backstreet Boys legfiatalabb tagja, Nick Carter.

Ezt is szeretjük