Már látszik a pocakja! Kivirult a terhességtől a Dr. Csont csinos sztárja

Emily Deschanel március végén jelentette be hivatalosan, hogy első babáját várja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emily Deschanel eddig is a legszebb hollywoodi sorozatsztárok közé tartozott, ám teherbeesése óta egyenesen ragyog - nem lehet nem észrevenni, hogy mennyire kivirult, miután megtudta, hogy anyai örömök elé néz.

A 34 éves amerikai színésznő március végén jelentette be hivatalosan a People-nek, hogy első gyermekét várja, akinek nemét egyelőre még a boldog és büszke szülők sem tudják.

Három év után házasodtak össze

A Dr. Csont című sorozat csinos sztárja 2010. szeptember 25-én három év párkapcsolat után házasodott össze egy szűk körű ceremónia keretén belül David Hornsby színész-íróval.

Emily Deschanel legutóbb május 9-én tette tiszteletét egy Beverly Hills-i rendezvényen, a The Paley Center for Media épületében, ahol a Dr. Csontot népszerűsítették kollégáival együtt.

A leendő sztármami elbűvölően nézett ki elegáns és visszafogott piros ruhájában, amiben jól látszott, hogy már gömbölyödik a pocakja - az egyik képen meg is simogatta hasát, nagy szeretetről téve tanúbizonyságot.

A terhesség közbeszólt

A népszerű krimisorozat hatodik évada május 19-én a 23. epizóddal ér véget a tengerentúlon, a következő évadot pedig az eredeti tervek szerint idén ősszel kezdték volna vetíteni.

Deschanel terhessége azonban most meghiúsíthatja a készítők elképzeléseit, akik nem akarják beleírni a forgatókönyvbe a babavárást, a helyzet tehát egyelőre megoldatlan.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Úgy képzelem, hogy Brennant sokat láthatjuk majd a mikroszkóp mögött. Minden bizonnyal nagyon sok közeli felvétel készül majd róla - viccelődött dr. Temperance Brennan megformálója az Entertainment Weeklynek.

Ezt is szeretjük